Työntekijämme

”Asiakas on aina kingi”

Ismail Mutlu työskentelee kiinteistönhoitajana Kuopion alueella.

Ismail Mutlu työskenteli pitkään metallialalla, mutta työpaikkatarjonta ja mieluisampi työaika houkuttelivat hänet kiinteistöpalvelualalle. Ensikosketuksen Cooriin hän sai tekemällä kiinteistönhoitajan perustutkintoon kuuluvan harjoittelun Coorissa. Työpaikka ei silloin vielä auennut Coorista, mutta kun Kuopion alueen kiinteistöhuollon palvelupäällikkö puolitoista vuotta sitten tarjosi töitä ja mahdollisuuden suorittaa kiinteistöhuollon ammattitutkinnon työn ohella, Ismail ei epäröinyt.  

”Työhöni kuuluu monipuolisesti kiinteistöhuollon ulko- ja sisätöitä: lumenpoistoa, nurmikonleikkuuta, erilaisia asennuksia, ilmanvaihtokoneiden huoltoa ja lämmitykseen liittyviä asioita”, Ismail kertoo.

Töitä tehdään yleensä itsenäisesti, mutta jos johonkin tarvitsee apua, työkaveria voi aina kysyä. Asiakkuuksiin kuuluu muun muassa Kuopion alueella sijaitsevia palvelutaloja ja päiväkoteja.

”Parasta työssä on vaihtelu ja se, että itsellä on mahdollisuus päättää työpäivän kulusta”, Ismail sanoo. Asiakkaiden kanssa pärjää Ismailin mukaan, kun on ystävällinen, kommunikoi asiakkaiden kanssa ja kysyy aina, onko ongelmia.

”Asiakas on aina kingi”, Ismail toteaa.

Opintoja työn ohella

Kiinteistönhoitajalle tärkeitä ominaisuuksia ovat Ismailin mukaan ammattitaito, ahkeruus, tarkkuus ja se, että tekee siistiä työtä.

”Coorissa on kivaa olla töissä, ja minulla on mukava esihenkilö”, Ismail kertoo. ”Meillä on hyvä työilmapiiri, ja työntekijöille annetaan vastuuta asioista.”

Ismail valmistui hiljattain tekniseksi kiinteistönhoitajaksi. Työn ohessa opiskelu oli Ismailin mukaan antoisaa, kun koulusta saatu teoria tuki töissä opittua käytäntöä. Toki välillä piti viikonloppuisinkin tehdä kouluasioita eikä vapaita voinut pyhittää rentoutumiseen.

”Juhlistin valmistumista nauttimalla pizzaa, kakkua ja kahvia työkavereiden kanssa”, Ismail kertoo.

Ismailin suunnitelmissa ei ole enää jatkaa opiskeluja, mutta hän haluaa jatkossakin kehittyä työssään ja kehittää ammattitaitoa työtä tekemällä. Toiveena on tehdä kiinteistöhuollon töitä eläkeikään saakka.

Tutustu työntekijöihimme

Kaikki {{category}}