Työntekijämme

"Kaipasin parempaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa - nyt minulla on enemmän aikaa ystäville ja perheelle"

Ravintola-alalla viisitoista vuotta työskennellyt Lotta Öhquist lähti hakemaan uralleen suunnanmuutosta ja löysi sen Coorista alkuvuodesta 2022.

“Tuntui, että olin saavuttanut jo ravintola-alalla kaiken, ja kaipasin parempaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Nyt minulla on enemmän aikaa ystäville ja perheelle”, esihenkilönäkin pitkään työskennellyt Lotta avaa taustaa uravaihdokselleen. 

Coorissa Lotta on työskennellyt kerrosmestarin tehtävässä. Kerrosmestari vastaa hänelle nimettyjen kerrosten juoksevista asioista. Työnkuva on monipuolinen, ja kerrosmestari huolehtii esimerkiksi yleisestä siisteydestä, toimistotarvikkeista, tarjoiluiden tilaamisesta ja neuvotteluhuoneista. Kerrosmestarin työ on vahvasti asiakaspalvelua. Tehtävässä onnistuu Lotan mukaan henkilö, jolla on avoin ja utelias asenne sekä halu oppia tehtävä.  

“Rakastan asiakaspalvelua, ihmisten kohtaamisia ja sitä, että voin auttaa ihmisiä. Kerrosmestarin tehtävässä olen päässyt päivittäin palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi, mikä on tuonut lisämaustetta työpäiviin. Minulla on myös kokin paperit, mutta en ole päivääkään tehnyt niitä töitä, sillä olen aina halunnut asiakasrajapintaan”, Lotta kertoo intohimostaan asiakaspalveluun.   

Coorissa Lotta havahtui heti tiimin hyvään yhteishenkeen. Heti ensimmäisenä päivänä Lotta oli toivotettu tervetulleeksi ja todettu: “Ihanaa, kun olet täällä!” 

“Koko tiimiä yhdistää halu oppia, kehittyä ja kehittää. Haluamme, että asiat hoidetaan hyvin ja oikealla tavalla. Tuemme toisiamme ja apua saa aina tarvittaessa työkaverilta tai esihenkilöltä”, Lotta kuvailee tiimin hyvää yhteishenkeä. 

Lotta antaakin kiitosta lähiesihenkilölleen siitä, että hän on aina tavoitettavissa ja auttamassa tarvittaessa. 

Pian Lotta on siirtymässä kerrosmestarin tehtävistä aulapalveluihin. Hän on innoissaan muutoksesta, koska se tarkoittaa asiakaskohtaamisten lisääntymistä. 

“Coorissa välitetään aidosti työntekijöiden hyvinvoinnista. Esihenkilöt ovat kiinnostuneita siitä, miten meillä menee, ja antavat työkaluja onnistua työssä vielä paremmin. Johtoryhmästäkin on käyty esittäytymässä ja oltu kiinnostuneita arjestamme. Samanlaista lämmintä ilmapiiriä en ole kohdannut aikaisemmin”, Lotta kertoo kokemuksistaan Coorissa.  

Alanvaihtajana Lotta suositteleekin Coorin asiakaspalvelutehtäviä kaltaisilleen ravintola-alan konkareille.  

Vaikka ravintola-ala ei enää olekaan Lotan päivätyö, ovat ruuan laittaminen ja leipominen rakkaita harrastuksia. Lotan leipomuksista ovat päässeet nauttimaan myös työkaverit.  

“Kyllä, hoidan pullat tiimille”, Lotta kertoo nauraen.  

 

Kaikki {{category}}