Työntekijämme

"Hyvät työkaverit ja porukka ovat aina osuneet kohdalleni Coorissa"

Samu Himanen työskentelee palveluesihenkilönä Helsingin keskustassa sijaitsevassa arvohotellissa.

Kiinteistönhoitaja

Kesätyö kiinteistöhuollossa olikin työuran alku Coorissa

Joka vuosi Coorissa työskentelee kymmeniä nuoria henkilöitä kesätöissä ulkoaluetyöntekijöinä, useimmat heistä ensimmäisissä työpaikoissaan. Oli kesä 2014, kun Samu Himanen aloitti uransa Coorissa. Kesätyöntekijänä hän muun muassa leikkasi nurmikkoa, huolehti istutuksista ja teki roskakierroksia. Coorin kesätyöpaikoista Samu kuuli tuttavalta, joka työskenteli Coorissa palvelupäällikönä.

Vuosien varrella Samu on ehtinyt toimimaan monenlaisissa kiinteistöhuollon tehtävissä. Asepalveluksen jälkeen hän palasi Cooriin ulkoaluetyötehtäviin. Coor tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan ja kasvaa yrityksen mukana. Näin kävi myös Samulle, joka on suorittanut kiinteistöhuollon ammattitutkinnon oppisopimuksella. Oppisopimus on koulutusmuoto, jossa henkilö on työsuhteessa ja saa ohjausta ja opastusta työnantajan puolelta. Lisäksi koulutukseen sisältyy teoriatunteja oppilaitoksessa. Viimeisenä Samu on kasvattanut ammattitaitoaan kiinteistöhuollon perustutkinnolla 2022.

Niin kutsutuista ulkotöistä Samu siirtyi ensin yksinkertaisempiin kiinteistöhuollon sisätöihin ja ammattitaidon kasvaessa taloteknistä osaamista vaativiin tehtäviin liikekiinteistöihin.

Samu ehti työskennellä jonkin aikaa työnjohtajana, kunnes hänelle tarjottiin palveluesihenkilön tehtävää Helsingissä 2023.

”Tällä hetkellä työskentelen Helsingin keskustassa sijaitsevassa arvohotellissa, jossa työ on todella mielenkiintoista, monipuolista ja hauskaakin. Asiakasyhteistyö on tiivistä ja keskustelemme yhteisistä asioista viikoittain.”

Esihenkilötyö ei ole toistaiseksi tuonut mukanaan yllätyksiä, sillä jo työnjohtajana Samu pääsi seuraamaan esihenkilötyötä läheltä.

"Hyvät työkaverit ja porukka ovat osuneet aina kohdalleni", Samu vastaa kysyttäessä, mikä on saanut hänet viihtymään pitkään Coorissa.

Kaikki {{category}}