Coor Service Management syventää yhteistyötään Saabin kanssa

Coor Service Management on solminut merkittävän viisivuotisen sopimuksen Saabin kanssa. Sopimuksen myötä Coor toimittaa ja kehittää kiinteistö- ja käyttäjäpalveluita kymmenessä Saabin laitoksessa.

Saab tarjoaa maailman johtavia sotilaspuolustukseen ja väestönsuojeluun tarkoitettuja laitteita, palveluja ja ratkaisuja. Coor on vuodesta 2003 lähtien toimittanut palveluita muutamiin Saabin laitoksiin, mutta kattavan yritysoston myötä palvelutoimitus laajenee kymmeneen laitokseen eri puolilla Ruotsia. Sopimuksen arvo on noin 500 miljoonaa Ruotsin kruunua (noin 52 milj. euroa). Sopimus sisältää mahdollisuuden sen laajentamiseen myöhemmin. Toimitettavia palveluita ovat muun muassa kiinteistönhuolto, rakennustyöt, toimitilahuolto, postitus, kokouspalvelut ja palvelukeskus.

– Olemme todella iloisia Saabin osoittamasta kasvaneesta luottamuksesta. Tavoitteemme on nyt käydä läpi palvelutoimitusprosessi ja siten varmistaa, että se tukee Saabia parhaalla mahdollisella tavalla, Coor Service Managementin Ruotsin liiketoimintayksikön johtaja Staffan Ebenfelt sanoo.

Sopimus astuu voimaan 1. tammikuuta 2009 ja on voimassa seuraavat viisi vuotta. Kohteissa, joissa Coor ottaa haltuun edellisen palveluntoimittajan liiketoiminnan, palveluntoimitus alkaa 1. huhtikuuta 2009.

– Mittavan yritysoston myötä Saab vähentää palveluntoimittajiensa määrää. Kiinteistöhallintastrategianamme on kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden kehittäminen ja tehostaminen. Nyt teemme sen yhteistyössä Coorin kanssa, Saabin kiinteistöjohtaja Lennart Strand sanoo.

Lisätietoja antavat:

Martin Forss, toimitusjohtaja, liiketoimintayksikkö Suomi, puh. 010 234 3412

Kirsi Bergman, viestintäpäällikkö, liikteoimintayksikkö Suomi, puh. 010 234 3410