Siivouspalvelut

Pehmopaperivalinnoilla on merkitystä

Vastuullisuustyössä jokaisella kiertotaloutta edistävällä askeleella on merkitystä.

Coor valitsee yhteistyökumppaneikseen omalla sarallaan innovatiivisia yrityksiä. Yhtenä hyvänä esimerkkinä on yhteistyökumppanimme Tork ja heidän luonnonväriset Tork Natural -tuotteensa saniteettitiloihin.

Kun yrityksen saniteettitiloihin valitaan luonnonväriset pehmopaperit, viestitään samalla näkyvästi kiinnostuksesta ympäristövastuuasioihin. Käyttäjätutkimuksen mukaan 83 % toimistotyöntekijöistä ja ravintola-asiakkaista on sitä mieltä, että luonnonväristen ja täysin kierrätysmateriaaleista valmistettujen paperipyyhkeiden tarjoaminen on hyvä tapa kertoa ympäristösitoumuksesta. Tuotteiden vaaleanruskea väri syntyy kierrätyskuiduista, joita saadaan käytetyistä pahvilaatikoista. Paperiin ei lisätä väriaineita.

Miksi luonnonväriset Tork Natural -käsipyyhkeet ja -wc-paperit ovat hyvä valinta?

🌿 Ne valmistetaan 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, ja niiden käytöllä voidaan vähentää oman toiminnan ympäristövaikutuksia.

✨ Laadusta tinkimättä: Kierrätysmateriaaleista valmistetut paperit ovat yhtä pehmeitä ja tuntumaltaan samankaltaisia kuin muutkin pehmopaperit.

💰 Kilpailukykyinen hinta: luonnonväriset Tork Natural -käsipyyhkeet ja wc-paperit ovat saman hintaisia kuin muutkin pehmopaperit.

Yksinkertainen valinta kaikkiin tarpeisiin

Kierrätysmateriaalista valmistetut pehmopaperit sopivat useimpiin annostelijoihin. Ympäristövastuullinen valinta ei siis edellytä uusien annostelijoiden asentamista, vaan Coor voi suorittaa vaihdon milloin tahansa.

Vaihto kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pehmopapereihin on pieni askel kohti kiertotaloutta.

Kaikki {{category}}