Coor ja Matkahuolto aloittavat yhteistyön

Coor ja Matkahuolto ovat solmineet valtakunnallisen palvelusopimuksen siivouspalvelujen toimittamisesta. Siivouspalveluiden lisäksi yhteistyö sisältää osassa kohteita kiinteistöhuoltoa ja ulkoalueiden hoitoa.

Palvelutuotanto eri paikkakunnilla käynnistyy vaiheittain kevään ja kesän 2021 aikana. Yhteistyön tavoitteena on, että palvelujen keskittäminen yhdelle toimittajalle yhtenäistää palvelujen tuottamiseen liittyviä käytäntöjä ja harmonisoi palvelutuotantoa kaikilla paikkakunnilla.

Coorilla on kokemusta laajojen palvelukokonaisuuksien haltuunotosta ja kehittämisestä. Halusimme kumppaniksi luotettavan asiantuntijan, joka pystyy vastaamaan tarpeisiimme sekä tuo myös uusia ideoita ja toimintatapoja palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen, Matkahuollon toimitilapäällikkö Matti Kohonen sanoo.

Sopimuskokonaisuuteen sisältyy noin 30 toimipistettä eri puolella Suomea, mikä vahvistaa Coorin asemaa valtakunnallisena siivous- ja kiinteistöpalvelukumppanina.

Haluamme lunastaa lupauksemme palvelujen yhtenäistämisen ja tasalaatuisuuden osalta. Yhteistyön käynnistymistä on tukemassa valtakunnallinen haltuunotto-organisaatio, jonka tehtävänä on varmistaa sujuvan haltuunottovaihe, sekä siten Coorin ja Matkahuollon saumaton yhteistyön alku eri paikkakunnilla. Tämä uusi yhteistyösopimus tukee mainiolla tavalla strategisia kasvutavoitteitamme ja panostustamme kiinteistöhuollon ja siivouksen kehittämiseen, Coor Suomen toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

 

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com