Coorille kultatason tunnustus

Yritysten vastuullisuustyötä vuosittain kansainvälisesti arvioiva EcoVadis on myöntänyt Coorille kultatason tunnustuksen. Kultataso merkitsee sitä, että Coor kuuluu viiden prosentin parhaimmistoon, kun yrityksiä arvioidaan niiden vastuullisuustoimien perusteella.

EcoVadisin arvionti pohjautuu 21 ympäristöön, työoloihin, ihmisoikeuksiin ja kestävään hankintaan liittyvään kriteeriin, ja sen menetelmät perustuvat kansainvälisiin yritysvastuustandardeihin, kuten Global Reporting Initiativeen, YK:n Global Compact -aloitteeseen ja ISO 26000 -standardiin.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että viime vuoden hopeataso kirkastui nyt kultaiseksi. Se on tunnustus Coorin laajamittaisesta vastuullisuustyöstä. Coorin 2025 -strategian mukaisesti rakennamme aidosti vastuullista yritystä kehittämällä vastuullisuustyötämme jatkuvasti. EcoVadisilta saamamme tunnustus osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Meidän on syytä olla ylpeitä Coorin johdon ja työntekijöiden osoittamasta innostuksesta vastuullisuusasioita kohtaan, sanoo Maria Ekman, Coorin Head of Group Sustainability.

Mitä EcoVadisin kultataso merkitsee?

Kultatason saavuttaneet yritykset ovat tehneet järjestelmällistä ja proaktiivista vastuullisuustyötä niin toimintatapojen määrittämisen kuin konkreettisten toimenpiteidenkin osalta. Yrityksillä on kattava vastuullisuusraportointi toimenpiteiden ja niiden seurausten osalta.