Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Coorin ajoneuvot sähkökäyttöisiksi

Coorin tavoitteena on olla aidosti vastuullinen yritys. Yhtiö on sitoutunut Science Based Targets -tavoitteisiin tehden useita vastuulliseen kuluttamiseen ja päästöjen vähentämiseen tähtääviä toimia. Yksi niistä on tuore päätös siirtymisestä sähkökäyttöisten ajoneuvojen käyttöön koko konsernissa.

Science Based Targets ovat tieteeseen perustuvia tavoitteita, joilla voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä. Aloite sai alkunsa vuonna 2015, ja sen taustalla ovat YK, WWF, ilmastointiraportointiin keskittyvä CDP-järjestö sekä Maailman luonnonvarainstituutti WRI. Coor on yksi yli tuhannesta mukana olevasta yrityksestä, ja Coorin tavoitteet ovat parhaillaan hyväksyttävinä.

Science Based Targets -tavoitteiden lisäksi Coor tekee myös muita päästöjen vähentämiseen tähtääviä toimia, joista tuorein esimerkki on päätös siirtyä sähkökäyttöisten ajoneuvojen käyttöön. Siirtyminen sähköautoihin tapahtuu vaiheittain.

– Päätöksemme tavoitteena on hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Haluamme myös viestittää asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme sanojemme mittaisia ja aidosti vastuullisia, Coorin sijoittajasuhde- ja talousjohtaja Klas Elmberg sanoo.

Sähköautoihin siirtymisen pitkän tähtäimen tavoitteena on täysin fossiilivapaa ajoneuvokanta. 

 

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi
marcus.karsten@coor.com, puh. 010 234 3422

Ville Annala, talousjohtaja, Coor Suomi
ville.annala@coor.com, puh. 010 234 6117