Coorin ja Attendon yhteistyö jatkuu

Coor ja Attendo ovat tehneet jatkosopimuksen kiinteistöpalvelujen tuottamisesta Attendon hoiva- ja palvelukoteihin. Uusi sopimus on voimassa kolme vuotta, ja sitä on mahdollisuus jatkaa edelleen kahdella vuodella.

Coor on vastannut kiinteistöpalveluista Attendon hoiva- ja palvelukodeissa vuodesta 2016 alkaen. Sopimuksen alussa kohteita oli 70, mutta Attendon kasvun myötä sopimuksen piirissä olevien kohteiden määrä on noussut 350:een. Sopimukseen sisältyvät päivittäiset kiinteistön ylläpitotehtävät, ulkoaluetyöt sekä tekniset palvelut.

– Yhteistyö Attendon kanssa on meille erittäin tärkeää. Olemme iloisia, että Attendo haluaa jatkaa monipuolisen ja laajan yhteistyön kehittämistä kanssamme, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.  

Koronaturvallisuudesta huolehtiminen on ollut keskeisessä asemassa pandemian aikaan asukkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Tässä on onnistuttu hyvin: Attendo on linjannut toimintatavat ja Coor on toiminut niiden mukaisesti.

– Meille on rakentunut hyvä ja luottamuksellinen kumppanuussuhde pitkään jatkuneen yhteistyön myötä. Avain menestyksekkääseen yhteistyöhön on avoin viestintä sekä selkeät roolit, prosessit ja tavoitteet organisaatioissa, Coorin liiketoimintayksikön johtaja Joonas Salmi kertoo.

– Useita vuosia jatkunut asiakastyytyväisyyden parantuminen kertoo siitä, että olemme oikealla kehityspolulla. Tärkeänä kumppanina yhteistyössä ovat Attendo-kotien johtajat. Coor auttaa heitä arjessa huolehtien kiinteistöistä ja he saavat näin keskittyä olennaiseen. Kun Attendo-kotien johtajat ovat tyytyväisiä, Coor on onnistunut tehtävässään, Attendon kiinteistöpäällikkö Niko Saarinen sanoo.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com

Niko Saarinen, kiinteistöpäällikkö, Attendo, puh. 050 383 9954, niko.saarinen@attendo.fi