Coor ja Telia ovat solmineet jatkosopimuksen

Coor ja Telia ovat solmineet jatkosopimuksen siivous-, aula- ja kiinteistöpalvelujen toimittamisesta Telian toimistokohteissa eri puolella Suomea. Yhteistyösopimus on jatkoa aiemmalle vuonna 2014 solmitulle sopimukselle.

Coor vastaa siivous-, aula- ja kiinteistöpalvelujen toimittamisesta Telian toimistoissa Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Rovaniemellä. Uusi sopimus astui voimaan vuoden alussa ja vahvistaa Coorin läsnäoloa valtakunnallisena palveluntoimittajana.

”Yhteistyö Telian kanssa on jatkunut pitkään sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Meille on tärkeää, että voimme tukea Teliaa joustavalla ja tarpeidenmukaisella palvelutarjonnallamme. Tavoitteenamme on yhdessä Telian kanssa kehittää palveluita siten, että ne palvelevat Telian ydinliiketoimintaa ja tuovat aidosti lisäarvoa muuttuvien palvelutarpeiden mukaan”, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Yhteistyön keskiössä on jatkuva dialogi toimistoympäristöissä tapahtuvista muutoksista ja palveluiden kehittämisestä. Koronatilanne on muuttanut monien yritysten palvelutarpeita etenkin toimistoympäristöissä tarjottavien palveluiden osalta. Coorin tehtävänä on tarjota joustavia ratkaisuja ja tukea asiakkaidensa liiketoimintaa alati muuttuvissa toimintaympäristöissä.

”Odotamme Coorin tarjoavan meille innovatiivista ja joustavaa palvelua, joka vastaa tarpeitamme eri paikkakunnilla sijaitsevissa toimistoissamme. Coor on Telian pitkäaikainen palvelukumppani niin Suomessa kuin muissa maissa, ja tämä uusi sopimus on luonteva jatkumo tähänastiselle yhteistyölle”, kiinteistöpäällikkö Risto Huostila Teliasta sanoo.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com

 

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4400 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii pääosin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso täältä, millainen yhtiö Telia on tänään Suomessa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa @teliafinland.