Coor tuottaa kiinteistöpalvelut Pilkkeen toimipisteisiin

Coor ja varhaiskasvatusyritys Pilke ovat solmineet sopimuksen kiinteistöhuoltopalvelujen tuottamisesta Pilkkeen toimipisteissä Suomessa. Yhteistyön keskiössä ovat kiinteistöjen ylläpidon kehittäminen sekä päiväkotien henkilöstön ja varhaiskasvatuspalvelujen asiakkaiden kuuleminen. Palveluntoimitus alkaa syyskuussa 2021. 

Coor vastaa kiinteistöhuollosta ja ulkoalueiden hoidosta Pilkkeen yli 100 varhaiskasvatuspalveluja tarjoavassa kiinteistössä eri puolella Suomea. Yhteistyön perustana ovat jaetut arvot, aktiivinen yhteistyö, ratkaisukeskeinen toimintatapa ja säännölliset raportointikäytännöt.

– Kokemuksemme laajojen kiinteistökokonaisuuksien ylläpidosta ja asiakkuuksien jatkuvasta kehittämisestä muodostavat vankan lähtökohdan alkavalle yhteistyölle. Tuomme oman osaamisemme Pilkkeen käyttöön ja kehitämme asioita luonnollisesti myös yhdessä. On hienoa päästä tuottamaan palveluja Pilkkeen arvojen mukaisesti. Haluamme omalta osaltamme tukea Pilkettä varmistamaan sujuvan arjen niin aikuisille kuin lapsille, toimitusjohtaja Marcus Karsten Coorista sanoo.

Coor vastaa päiväkotien kiinteistönhoidosta kokonaisvaltaisesti. Aktiivinen läsnäolo kohteissa, ripeä reagointi ja ennakoiva toiminta ovat avuksi arjessa ja auttavat kiinteistöomaisuuden arvon säilyttämisessä pitkällä aikavälillä. Coorin päätavoitteena on tuoda jatkuvaa kehittävää otetta päivittäiseen kiinteistönhoitoon ja ulkoalueiden hoitoon. 

– Halusimme kiinteistöpalvelukumppanin, joka pystyy ottamaan haltuun laajan kiinteistökokonaisuuden ja jolla on kokemusta ja ymmärrystä valtakunnallisten kiinteistökokonaisuuksien ja asiakkuuksien hoidosta. Odotamme Coorin vastaavan tarpeisiimme päivittäisessä arjessa ja tuovan näkemystä myös kiinteistöpalveluiden kehittämiseen, Pilkkeen kiinteistöpäällikkö Simo Näränen sanoo.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422