Coorin ja Evidensian yhteistyösopimus

Coor ja Evidensia ovat solmineet yhteistyösopimuksen siivouspalvelujen tuottamisesta Evidensian eläinlääkäriasemilla ja eläinsairaaloissa eri puolilla Suomea. Palvelutuotanto käynnistyy vaiheittain. 

”Me kohtaamme jokaisen asiakkaamme tunteella ja hoidamme tieteellä”, kuuluu Evidensian motto. Coorin ja Evidensian yhteistyön pohjana ovatkin jaetut arvot ja palveluasenne.

– Coorin kyky ja halu sitoutua pitkäjänteiseen toimintaan, valtakunnallinen toimintakenttä ja vahva näkemys palveluiden kehittämiseksi olivat tärkeitä tekijöitä yhteistyön aloittamiseen. Odotamme Coorin tarjoavan yhdenmukaista ja laadukasta palvelua kaikissa toimipisteissämme kunkin paikan vaatimukset ja tarpeet huomioiden, kommentoi Evidensian talousjohtaja Pasi Tolonen.

Evidensialla on vahva kasvustrategia, ja Coorilta odotetaan tukea toiminnan laajentuessa ja kehittyessä. Sopimus tarjoaa Evidensialle myös mahdollisuuden hyödyntää Coorin laajaa palveluvalikoimaa.

– Coorin laaja maantieteellinen kattavuus sopii erinomaisesti yhteen Evidensian valtakunnallisen toimintakentän kanssa. Haluamme helpottaa Evidensian arkea ja mahdollistaa heidän keskittymisensä omaan, tärkeään työhönsä. Olemme innoissamme päästessämme tuottamaan palveluja Evidensialle tinkimättömällä palveluasenteellamme, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422
Pasi Tolonen, talousjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy, puh. 0400 474556