Coorin tuottaa kiinteistöpalvelut Hämeenlinnan kaupunkiin

Coor ja Hämeenlinnan kaupunki ovat solmineet sopimuksen kiinteistöpalvelujen tuottamisesta Hämeenlinnan kaupungin julkisiin kiinteistöihin. Sopimusaika on neljä vuotta, ja palvelutuotanto käynnistyy elokuun alussa.

Hämeenlinnan kaupungin kiinteistöpalvelut ovat elokuun alusta alkaen uuden edessä, kun vanha, pitkäaikainen kiinteistöhuoltosopimus päättyy, ja Coor ottaa haltuunsa kaupungin kiinteistöhuoltopalvelut. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaupungin julkiset tilat, kuten koulut, päiväkodit, kirjastot, terveyskeskukset, paloasemat ja toimistorakennukset.

”Tavoitteenamme on hyvä ja kustannustehokas, kaupungin strategisia tavoitteita tukeva kiinteistöhuolto, jossa turvataan käyttäjien palvelut ja olosuhteet”, kertoo Hämeenlinnan vt. kiinteistöjohtaja Marika Kyrklund.

Yhteistyön tavoitteena on aktiivinen kumppanuus, jossa molemmat osapuolet ottavat asioita aktiivisesti esiin. Uudessa sopimusmallissa Hämeenlinnan omat tavoitteet on kirkastettu ja tuotu vahvasti esiin, ja sopimus antaa mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen sopimuskauden aikana.

”Kiinteistöjen energiatehokkuuteen tullaan kiinnittämään huomiota. Kaupungin kohteet yhdistetään Coorin energiaseurannan piiriin, ja Hämeenlinnan kaupungin sekä Coorin energia-asiantuntijat päättävät yhteistyössä toimintamalleista. Meille on tärkeää, että energiatehokkuus on hallittua ja keskiössä on rakennusten hyvät olosuhteet”, Marika Kyrklund sanoo.

”Yhteistyömme on lähtenyt hienosti liikkeelle, ja meillä on kaikki avaimet toimivaan kumppanuuteen Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Tuomme Hämeenlinnan käyttöön oman osaamisemme laajojen kiinteistösopimusten hoidosta sekä vahvan, kehitysmyönteisen yrityskulttuurimme. Haluamme varmistaa sujuvan arjen kaikille Hämeenlinnan kaupungin kiinteistöjä käyttäville”, sanoo Coor Suomen toimitusjohtaja Marcus Karsten.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com