Coor ja Jumbo-Flamingo solmivat yhteistyösopimuksen

Coor ja Jumbo-Flamingo yhteistyöhön

Coor ja kauppakeskus Jumbo-Flamingo ovat solmineet sopimuksen siivouspalvelujen tuottamisesta Jumbo-Flamingon tiloihin.

Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus, jossa vierailee vuosittain yli 10 miljoonaa kävijää. Coor vastaa 1.2.2023 alkaen siivouksesta kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Coor on vastannut Flamingon siivouksesta jo sen toiminnan alusta alkaen, ja nyt mukaan tulee myös Jumbo.

”Jumbo-Flamingon tavoitteena on olla maailmanluokan kauppakeskus ja tarjota asiakkaille maailmanluokan palveluja. Coor haluaa omalta osaltaan varmistaa, että kauppakeskuksen siivouspalvelut ovat maailmanluokan tasoa”, Coor Suomen toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Vastuullisuus, henkilöstön hyvinvointi sekä hyvät ja arvostavat työolosuhteet ovat tärkeitä sekä Jumbo-Flamingolle että Coorille, ja Coorin siivoojista tulee tärkeä osa Jumbo-Flamingon kauppakeskustiimiä.

”Siivoojien työskentelyoloja voidaan kohentaa monin tavoin. Coorin siivoustiimiin on tulossa siivousrobotti, joka vähentää raskaan, manuaalisen työn osuutta siivoojan työssä. Lisäksi käytössämme on otsonivesisiivous, ja siivouksessa käytetään ainoastaan minimimäärä kemikaaleja”, Marcus Karsten kertoo.

Lue lisää Jumbo-Flamingon palveluntuotannosta.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422

Kuva: Kari Palsila