Coor tuottaa kiinteistöpalveluja Turkuun

Coor ja Turun kaupunki ovat solmineet sopimuksen kiinteistöpalvelujen tuottamisesta Länsi-Turun alueella. Palvelutuotanto käynnistyi syyskuun alussa. 

Coor on vastannut Länsi-Turun kiinteistöhuollosta jo aiemmin, mutta uuden sopimuksen myötä vastuualuetta on laajennettu, ja se käsittää kiinteistöjen huollon, ulkoalueiden hoidon sekä rakennusten järjestelmien hoidon ja huollon aiempaa laajemmalla alueella. Kohteisiin sisältyy muun muassa kouluja, päiväkoteja, paloasema, kirjasto, neuvola ja Logomon silta.

Meille on tärkeää, että asiat sujuvat ja asiakkaamme eli kohteiden käyttäjät ovat tyytyväisiä, sanoo Turun kaupungin kiinteistöpäällikkö Soile Viiri. Olemme jo aiemmin saaneet myönteistä palautetta Coorin hoitamalta alueelta.

Energiatehokkuus on kiinteistöhuollossa noussut erittäin tärkeään asemaan, ja energiansäästösuunnitelmia kartoitetaan parhaillaan tulevan talven varalle. Kiinteistöissä on jatkuva seuranta esimerkiksi lämpötilojen suhteen, ja lamppuja on vaihdettu pienikulutuksisiksi ledeiksi.

Kiinteistöhuolto pitää yllä kiinteistöomaisuutemme arvoa, mikä on meille kiinteistön omistajana erittäin tärkeää, Soile Viiri toteaa.

Olemme iloisia saamastamme luottamuksesta ja mahdollisuudesta laajentaa hyvää yhteistyötämme Turun kaupungin kanssa. Haluamme omalla toiminnallamme pitää Turun kiinteistöomaisuudesta hyvää huolta ja varmistaa kiinteistöjen turvallisuuden, viihtyisyyden ja energiatehokkuuden, Coor Suomen toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.