Coor ja VTT solmivat uuden käyttäjäpalvelusopimuksen

Coor ja Teknologian tutkimuskeskus VTT ovat solmineet uuden käyttäjäpalvelusopimuksen. Sopimuksen myötä Coor vastaa aulapalvelusta, postituksesta, kuljetus- ja logistiikkapalveluista sekä viherkasvien huollosta VTT:n toimipisteissä Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

VTT:lle toimitettava aulapalvelukokonaisuus on Coorin suurimpia aulapalvelusopimuksia Suomessa, ja siinä työskentelee noin 30 coorilaista. Uusi sopimus astuu voimaan 1.2.2023, ja se on jatkoa vuonna 2019 ja 2015 solmituille sopimuksille.

VTT:n tehtävänä on edistää tutkimuksen ja teknologian hyödyntämistä ja kaupallistamista elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa. Osa tutkimuksista tehdään erityisolosuhteissa, joissa on käytössä kemikaaleja ja ja vaarallisia aineita, mikä asettaa korkeat vaatimukset myös tukipalveluille.

– Coor huolehtii VTT-asiakkuudessa esimerkiksi Pohjoismaiden suurimman puhdastilan logistiikasta. Työntekijöille on kertynyt paljon erityisosaamista VTT:n erityisissä olosuhteissa, kertoo Coorin sopimuspäällikkö Jukka Leino.

VTT:llä on paljon pitkäikäisiä työsuhteita, ja myös Coorin työntekijät ovat työskennelleet pitkään asiakkuudessa ja viihtyvät hyvin.

– Olemme tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta Coorin kanssa, ja toivomme sen edelleen kehittyvän alkavan uuden sopimuskauden aikana, toteaa toimialapäällikkö Taru Haimala.

– Coor ja VTT ovat kehittäneet palveluja yhdessä. Kehitysmyönteisyys ja toiminnan laadukkuus ovat tärkeitä arvoja molemmille organisaatioille, sanoo Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puh. 010 234 3422