Coorille Parasta puhtautta -diplomi

Parasta puhtautta

Coor on viides yritys, jolle on myönnetty SSTL Puhtausala ry:n Parasta puhtautta -diplomi.

SSTL Puhtausala ry:n Parasta puhtautta -vastuullisuusohjelma tähtää siihen, että siivousala olisi entistä vastuullisempi ja kannattavampi. Ohjelma julkaistiin vuoden 2022 alussa, ja toistaiseksi muutamalle yritykselle on myönnetty diplomi. Vastuullisuusohjelma on yksi toimista, joita puhtausalalla tehdään alan eettisyyden ja hyvien toimintatapojen edistämiseksi. Diplomi on osoitus siitä, että yritys toimii luotettavasti ja vastuullisesti.

Parasta puhtautta -ohjelmassa yrityksen toimintaa arvioidaan ja siihen esitetään kehitysideoita neljällä osa-alueella: henkilöstöhallinnossa, toiminnan laadussa, asiakkuuden hallinnassa ja taloudessa. Vastuullisuusohjelman kokeneet arvioijat tarkistavat, että laatuvaatimukset täyttyvät kaikilla neljällä osa-alueella. Diplomin saaminen edellyttää hyväksyttyä suoritusta jokaisella osa-alueella, ja osallistuvan yrityksen on sitouduttava kehitystyöhön.

– Coorilla on tiukat vastuullisuustavoitteet niin sosiaalisen vastuun, liiketoimintavastuun kuin ympäristövastuunkin osalta. Parasta puhtautta -diplomi on osoitus meille itsellemme, työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme siitä, että toimintamme on luotettavaa, laadukasta ja vastuullista, kehitys- ja hankintajohtaja Anni Toikka sanoo

Lue lisää vastuullisuusohjelmasta SSTL Puhtausala ry:n verkkosivuilta.