Coorin ja ABB Baltian yhteistyö jatkuu

Coor ja ABB Baltia ovat tehneet jatkosopimuksen lukuisten työpaikan tukipalveluiden kehittämisestä ja toimittamisesta. Uusi sopimus on voimassa viisi vuotta.

Coor on vastannut moninaisten tukipalveluiden tuottamisesta ABB Baltialle vuodesta 2017 alkaen. Sopimus käsittää siivouksen, teknisen huollon, ulkoalueiden hoidon, vartioinnin, aulapalvelut ja viherkasvit.

– Pidämme siitä, että saamme monipuoliset palvelut yhdeltä toimittajalta, mikä helpottaa kustannusten ja kehityksen seurantaa. Arvostamme myös Coorin tekemää työtä työturvallisuuden hyväksi, kertoo ABB Baltian kiinteistöjohtaja Esko Parelo.

– Olen kiitollinen ja ylpeä, että ABB Baltia osoittaa luottamusta palveluitamme ja työntekijöitämme kohtaan ja yhteistyömme jatkuu, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

– ABB on iso, kansainvälinen teollisuusyritys, joka asettaa kovat vaatimukset myös yhteistyökumppaneilleen. Uusi sopimus on osoitus siitä, että olemme tehneet hyvää työtä aiemmalla sopimuskaudella, Coorin liiketoimintayksikön johtaja Joonas Salmi kertoo.