Asiakkaamme

Coor tuottaa kiinteistöpalvelut Touhulan toimipisteisiin

Coor ja varhaiskasvatusyritys Touhula ovat solmineet sopimuksen kiinteistöhuoltopalvelujen tuottamisesta Touhulan toimipisteissä.

Coor vastaa kiinteistöhuollosta ja ulkoalueiden hoidosta Touhulan noin sadassa päiväkodissa eri puolilla Suomea. Palvelutuotanto alkaa 1.6.2023.

Coor tarjoaa yhteistyön pohjaksi oman kiinteistöhuoltokonseptinsa hoitoalan kohteisiin. Toimivaksi todettuun konseptiin sisältyy aktiivinen läsnäolo kohteissa, ripeä reagointi ja läheinen yhteistyö päiväkodin johtajien tai heidän nimeämiensä henkilöiden kanssa.

”Kokemuksemme valtakunnallisten kiinteistöhuoltoasiakkuuksien ylläpidosta ja kehittämisestä tarjoaa vahvan lähtökohdan alkavalle yhteistyölle. Haluamme tukea Touhulaa varmistamaan sujuvan arjen niin lapsille kuin aikuisillekin”, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Turvallisuus on asiakkuudessa erityisen tärkeässä asemassa, jotta ympäristö olisi mahdollisimman turvallinen lapsille. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että koneiden kanssa tulee olla erittäin tarkkana ja huolehtia siitä, että portit ovat varmasti lukittuina.

"Valitsimme kiinteistöpalvelukumppanin, joka ymmärtää turvallisuuden tärkeyden päiväkotiympäristössä ja jolla on kokemusta valtakunnallisten kiinteistökokonaisuuksien hoidosta. Odotamme kumppaniltamme myös näkemystä kiinteistöpalveluidemme kehittämiseen", kertoo Touhulan tekninen ylläpitopäällikkö Jukka Vesikko.