Asiakkaamme

Coor tuottaa siivouspalvelut Hämeenkadun Prismaan ja Tampereen Sokokseen

Coor ja Pirkanmaan Osuuskauppa ovat solmineet yhteistyösopimuksen siivouspalvelujen tuottamisesta Tampereen Sokokseen ja Hämeenkadun Prismaan 2.10.2023 alkaen.

Tavaratalojen ja myymälöiden puhtaus ja hygieenisyys ovat keskeisiä tekijöitä asiakaskokemuksen ja viihtyisän työympäristön kannalta. Siistissä ja raikkaassa myymälässä, jossa on hygieeninen tuoretiski, kutsuva meikkiosasto ja siistit saniteettitilat, on ilo tehdä ostoksia, ja siellä viihtyvät myös työntekijät.

Vastuullisuus on tärkeä arvo niin Coorille kuin Pirkanmaan Osuuskaupallekin. Kemikaalitonta otsonivesisiivousta hyödynnetään kaikissa mahdollisissa tilanteissa, ja käytettävät siivousaineet ovat ympäristömerkittyjä. Sokoksessa ja Hämeenkadun Prismassa hyödynnetään kiinteistöpalvelualan innovaatioita, ja esimerkiksi yhdistelmäkonerobotit vapauttavat ihmiskädet sinne, missä niitä todella tarvitaan.

Henkilöstöstä välittäminen on myös tärkeä, yhdistävä arvo. ”Hyvä perehdytys, välittämisen kulttuuri, ergonomiaan panostaminen ja laadukkaan palvelun mahdollistava työn mitoitus olivat meille kumppanin valinnassa tärkeitä kriteereitä”, Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Mikko Mäki toteaa.

”Tähtiluokan palveluasenteemme, välittävä yrityskulttuurimme, vastuullisen siivouksen menetelmämme ja siivousalan innovaatioiden hyödyntäminen muodostavat vankan lähtökohdan alkavalle yhteistyölle. Haluamme omalta osaltamme tukea Sokosta ja Prisma Hämeenkatua varmistamaan huippuluokan asiakaskokemuksen ja työympäristön”, Coor Suomen toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Mikko Mäki