Coorin ja Attendon valtakunnallinen yhteistyö jatkuu

Coor ja Attendo ovat tehneet jatkosopimuksen kiinteistöpalvelujen tuottamisesta Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.

Coor on vastannut kiinteistöpalveluista Attendon hoiva- ja palvelukodeissa valtakunnallisesti jo useita vuosia, ja uuden sopimuksen myötä yhteistyö jatkuu. Attendo on kasvanut voimakkaasti yhteistyön aikana, ja Coor on kasvanut asiakkaan mukana. Sopimukseen sisältyvät kiinteistöjen ylläpitotehtävät ja ulkoaluetyöt, ja sen piirissä on noin 350 kohdetta.  

”Attendo on meille tärkeä valtakunnallinen kumppani, ja olemme vuosien varrella kehittäneet asiakkuuden hoitomalliamme vastaamaan asiakkaan kehittyviä tarpeita. Haluamme asiakaskohtaisella hoitomallillamme myös jatkossa varmistaa, että hoivakotien johtajat saavat hyvää ja laadukasta palvelua kaikkialla Suomessa”, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Coorin ja Attendon yhteistyö on jatkunut jo pitkään, ja yhteistyömallia sekä sopimusta on hiottu yhdessä entistä sujuvammaksi. Alue- ja hoivakotikohtaista asiakastyytyväisyyttä mitataan jatkuvasti, ja asioihin pyritään reagoimaan välittömästi.

"Meille on rakentunut hyvä ja luottamuksellinen kumppanuussuhde. On tärkeää, että yhteistyökumppanimme ymmärtää hoiva-alan toimintaympäristön. Kun Attendo-kotien johtajat ovat tyytyväisiä, Coor on onnistunut tehtävässään", Attendon kiinteistöjohtaja Niko Saarinen sanoo.

Lisätietoja

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, puhelin 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com

Niko Saarinen, Head of Real Estate Team, Attendo, puhelin 050 383 9954, niko.saarinen@attendo.fi