Coor SmartSpaces – toimistotilojen käyttöasteen seurantaan

SmartSpaces-järjestelmän avulla toimistotilojen käyttöastetta voidaan seurata reaaliajassa. Seuranta tapahtuu verkkopohjaisessa sovelluksessa, ja sen avulla voidaan optimoida toimistotiloja.

Ota yhteyttä
Ihmisiä toimistolla

Näin SmartSpaces toimii

SmartSpaces on järjestelmämme työtilojen hallintaan. Järjestelmän antureiden avulla mitataan toimiston eri alueiden käyttöastetta, ja voidaan seurata reaaliajassa, montako työpistettä on käytössä tai onko varatuksi merkitty neuvotteluhuone oikeasti käytössä.

Järjestelmän langattomat anturit reagoivat kehon lämpöön ja lähettävät tietoa verkkopohjaiseen järjestelmään, jossa se esitetään visuaalisessa muodossa. Ohjelmassa on valmiiksi määritellyt KPI-mittarit, jotka mahdollistavat objektiivisen päätöksenteon toimistotilojen optimoimiseksi.

Mittaukset ja haastattelut

Jotta saamme kattavan kokonaiskuvan yrityksen tilatarpeesta, kokeneet asiantuntijamme haastattelevat yrityksen työntekijöitä. Haastatteluihin sisältyy sekä yksilö- että ryhmähaastatteluja, ja ne perustuvat kehittämäämme toimintatapaan.

Mittausten ja haastattelujen perusteella saadaan selville, millainen toimisto sopii parhaiten yrityksen tarpeisiin ja kuinka paljon tarvitaan toimistotilaa, kokoushuoneita, hiljaisia huoneita ja luovaa tilaa.

Kaikki Coor SmartSpaces-järjestelmän kautta kerätty tieto on anonyymiä. Mittauksista voidaan päätellä ainoastaan se, kuinka monta ihmistä on tietyssä tilassa tietyn ajanjakson aikana.

Tutustu myös muihin älykkäisiin ratkaisuihimme.

Kaikki {{category}}

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää innovaatioista!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja