Haku

Kiinteistötekniikka kehityksessä mukana

Markkinat kehittyvät nopeasti, joten Coor seuraa jatkuvasti kehitystä. Käytämme kiinteistönhallinnassa moderneja teknisiä ja järjestelmäratkaisuja, kuten kiinteistökohtaista kunnossapitojärjestelmää, anturijärjestelmää ja älykoptereita.

Kiinteistötekniikka Coor

Kopterit (drone) auttavat kiinteistöhuoltohenkilöstöämme tekemään esimerkiksi kattojen, julkisivujen ja savupiippujen kuntotarkastuksia. Tekniikka säästää aikaa, parantaa tietopohjaa ja ehkäisee tapaturmia. Coorin älykoptereista voi lukea lisää täällä. 

Ammattitaitoista teknistä kiinteistönhallintaa

Meillä on laaja-alaista osaamista ja pitkä kokemus useimpien kiinteistötyyppien hoidosta ja huollosta. Näihin sisältyvät toimistot, teollisuuskiinteistöt, koulut, sairaalat sekä ostoskeskukset. Asiakkaamme – niin kiinteistönomistajat kuin vuokralaisetkin – ovat monilta eri aloilta, ja räätälöimme hoito- ja huoltostrategiat aina kunkin asiakkaan vaihtelevien tarpeiden ja edellytysten mukaan.

Etävalvonta päivittäisen kiinteistöhoidon tukena

Etävalvontayksikkömme valvoo kiinteistöjen taloteknistä toimivuutta ja auttaa huoltohenkilöstöä säätämään järjestelmien toiminnan optimaaliseksi. Energiatehokkuuden lisäksi varmistamme myös hyvät sisäilmaolosuhteet. Digitaaliset huoltokirjat pitävät sekä meidät että asiakkaamme ajan tasalla suunnitelmista ja toimenpiteistä. Lue lisää etävalvonnasta.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.