Kiinteistöhuolto

Kiinteistötekniikka kehityksessä mukana

Markkinat kehittyvät nopeasti, joten seuraamme jatkuvasti kehitystä. Käytämme kiinteistönhallinnassa moderneja teknisiä ja järjestelmäratkaisuja, kuten kiinteistökohtaista kunnossapitojärjestelmää, anturijärjestelmää ja älykoptereita.

Ota yhteyttä
Kiinteistötekniikka Coor

Kiinteistöhuollon tulevaisuus 

Tutustu kolmeen kiinteistöhuollon tulevaisuutta muovaavaan trendiin - näin varmistamme fiksut, turvalliset ja vastuulliset kiinteistöt myös tulevaisuudessa.  


Kopterit (drone) auttavat kiinteistöhuoltohenkilöstöämme tekemään esimerkiksi kattojen, julkisivujen ja savupiippujen kuntotarkastuksia. Tekniikka säästää aikaa, parantaa tietopohjaa ja ehkäisee tapaturmia. Älykoptereistamme voi lukea lisää täällä. 

Ammattitaitoista teknistä kiinteistönhallintaa

Meillä on laaja-alaista osaamista ja pitkä kokemus useimpien kiinteistötyyppien hoidosta ja huollosta. Näihin sisältyvät toimistot, teollisuuskiinteistöt, koulut, sairaalat sekä ostoskeskukset. Asiakkaamme – niin kiinteistönomistajat kuin vuokralaisetkin – ovat monilta eri aloilta, ja räätälöimme hoito- ja huoltostrategiat aina kunkin asiakkaan vaihtelevien tarpeiden ja edellytysten mukaan.

Etävalvonta päivittäisen kiinteistöhoidon tukena

Etävalvontayksikkömme valvoo kiinteistöjen taloteknistä toimivuutta ja auttaa huoltohenkilöstöä säätämään järjestelmien toiminnan optimaaliseksi. Energiatehokkuuden lisäksi varmistamme myös hyvät sisäilmaolosuhteet. Digitaaliset huoltokirjat pitävät sekä meidät että asiakkaamme ajan tasalla suunnitelmista ja toimenpiteistä. Lue lisää etävalvonnasta.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.