Siivouspalvelut

Cleaning the Coor Way – yhtenäinen siivouskonsepti

Kaikkien asiakkuuksiemme perustana ovat älykkäät siivousmenetelmät ja materiaalit sekä koulutetut ja palveluhenkiset siivoojamme. Ajatus siitä, että kaikki työntekijämme osaavat samat asiat ja työskentelevät yhtenäisesti, luo turvaa sekä omalle henkilöstöllemme että asiakkaillemme.

Ota yhteyttä
Coorin oma siivouskonsepti

Näin ymmärrämme tilanteen

Älykkäitä siivouspalveluratkaisuja tarvitaan kaikkialla 

Suuret asiakkaat edellyttävät samaa korkeatasoista palvelua kaikissa toimipisteissään ja pohjoismaiset organisaatiot kaipaavat yhtenäisiä toimintatapoja kaikissa maissa, ja pienemmillä yrityksillä on puolestaan usein tarve paikallisille ja henkilökohtaisille kontakteille. 

Samaan aikaan kaikki yritykset haluavat huomioida paikalliset olosuhteet ja tilanteet, jotka voivat vaihdella ajan saatossa.

COOR luo arvoa

Harmonisointi tarkoittaa sitä, että siivoamme yhtä hyvin kaikkialla

Voidaksemme ottaa huomioon paikalliset tarpeet ja toiveet olemme kehittäneet oman siivouspalvelukoseptin nimeltään Cleaning the Coor Way. Se perustuu nykyaikaiseen puhdistustekniikkaan ja kattaa kaiken tehokkaista välineistä, koneista ja laitteista ympäristötehokkaisiin siivousaineisiin ja toimivaan logistiikkaan.

Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että Coorin tarjoama palveluratkaisu mukautetaan aina paikallisten olosuhteiden ja yhtenäistetään asiakkaan kaikkien toimipisteiden tarpeiden mukaan. 

otamme kokonaisvastuun

Cleaning the Coor Wayn osa-alueet

Osa-alueet huomioiden koulutus ja menetelmät sovitetaan aina liiketoiminnan, tilatyypin ja paikallisten olosuhteiden mukaisesti. Otamme myös huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Konsepti nojaa standardoituihin menetelmiin, joita voidaan mukauttaa erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Coor on tunnistanut yhdeksän osatekijää, jotka sisältyvät kaikkiin siivoustoimeksiantoihin. Nämä ovat henkilöstö, siivousalueet, vaihtomatot, lattianhoito, koneet, välineet, aineet, menetelmät ja logistiikka. Konseptiin kuuluva koulutusohjelma sisältää muun muassa laatuun, ergonomiaan, turvallisuuteen ja välineisiin liittyviä koulutuksia. Yhteistyötä tehdään tiivisti myös eri yhteistyökumppaneiden kuten välinetoimittajien kanssa.

Haluatko kuulla lisää Cleaning the Coor Way -konseptista?

Ota yhteyttä