Kieli / Sivusto

Languages

Change site

INSTA 800:n ja muiden standardien mukaiset siivousratkaisut

Järjestelmällinen toimintatapa, yhtenäiset työmenetelmät ja vahva ympäristötietoisuus takaavat Coorin siivousratkaisujen tehokkuuden ja vastuullisuuden. Meillä on vankka kokemus INSTA 800:sta, mutta käytämme myös pelkistetympiä laatujärjestelmiä.

quality certificate in accordance with the international ISO 9001 standard | Coor

Siivoustoiminnan laatusertifikaatit

Coorin toiminnalla on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Ruotsissa siivoustoiminnallamme on myös työnantajajärjestö Almegan myöntämä auktorisoidun siivouspalvelutoimittajan sertifikaatti.

Lukuisten siivoustoimeksiantojemme ansiosta meillä on laaja kokemus INSTA 800 ‑laatustandardin mukaisen kokonaispalvelun toimittamisesta. Olemme myös kehittäneet oman INSTA-pohjaisen toiminnallisen standardin nimeltä CAT (Cleaning Assessment Tool). Se on INSTA 800:n ”kevytversio”, jota käytetään nykyisin monissa pienemmissä asiakkuuksissa. CAT-standardin käyttö ja käyttöönotto on hieman helpompaa kuin INSTA 800:n.

Meillä on oma laatujärjestelmä myös siivoustaajuuteen perustuvalle palveluntoimitukselle. Järjestelmään sisältyy sekä omavalvontaa että asiakkaan kanssa tehtäviä laatukatselmuksia.

Vahvaa ympäristövastuuta

Coorin kaikki toiminta on sertifioitu ISO 14001 -laatustandardin mukaisesti. Jos asiakas niin haluaa, voimme tehdä siivouspalveluille ympäristöauditoinnin myös itse kehittämällämme Coor Green Services -työkalulla. Auditointi kattaa muun muassa kemikaalit, materiaalit, koneet sekä matkat. Auditoinnin tulokset esitellään asiakkaille, ja niiden pohjalta keskustellaan yhdessä mahdollisista ympäristöparannuksista.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.