Siivouspalvelut

INSTA 800:n ja muiden standardien mukaiset siivousratkaisut

Järjestelmällinen toimintatapa, yhtenäiset työmenetelmät ja vahva ympäristötietoisuus takaavat Coorin siivousratkaisujen tehokkuuden ja vastuullisuuden. Meillä on vankka kokemus INSTA 800:sta, mutta käytämme myös pelkistetympiä laatujärjestelmiä.

INSTA 800 | Coor

Siivouspalvelun sertifikaatit

Coorilla on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Lukuisten siivoustoimeksiantojemme ansiosta meillä on myös laaja kokemus INSTA 800 ‑laatustandardin mukaisen siivouspalvelun toimittamisesta. Olemme myös kehittäneet oman INSTA-pohjaisen toiminnallisen standardin nimeltä CAT (Cleaning Assessment Tool). Se on INSTA 800:n ”kevytversio”, jota käytetään nykyisin monissa pienemmissä asiakkuuksissamme. 

Laadunvarmistusmenetelminä toimivat myös jatkuva omavalvonta sekä asiakaidemme kanssa tehtävät säännölliset laatukierrokset.

Lue lisää INSTA 800:sta tästä ➝ 

Ympäristöstandardit

Coorin kaikki toiminta on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöstandardin mukaisesti. Voimme lisäksi toteuttaa asiakaskohtaisia ympäristöarviointeja. Käytännönläheinen arviointi kattaa muun muassa siivouksessa käytettävät kemikaalit, materiaalit, koneet ja logistiikan. Esittelemme arvioinnin tulokset asiakkaalle, ja voimme niiden pohjalta yhdessä keskustella tarvittavista ympäristöparannuksista.

Lue lisää sertifikaateista tästä ➝

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

Myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.