Coor Ja NREP yhteistyöhön

Coor on solminut monivuotisen sopimuksen pohjoismaisen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP:n kanssa siivouspalveluiden toimittamisesta. Sopimuksen piiriin kuuluvat Helsingin Sörnäisiin ja Katajanokalle syksyllä 2019 aukeavien Noli Studios -kohteiden siivouspalvelut. 

NREP:n lanseeraama uusi elämisen konsepti Noli Studios keskittyy joustaviin majoitusratkaisuihin. Noli Katajanokka ja Noli Sörnäinen tarjoavat eri tarpeisiin soveltuvia studioita kattavilla palveluilla ja keskeisillä sijainneilla niin matkailijoille kuin kotia tarvitseville. Kohteiden siivouspalvelutoimittajana toimivalta Coorilta edellytetään erityisesti joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja nopeaa reagointikykyä.

”Haimme osaksi uutta konseptiamme mukaan toimijoita ja kumppaneita, joilta onnistuu palveluiden jatkuva parantaminen ja muokkaaminen sopimuskauden aikana. Coor onnistui vakuuttamaan meidät osaamisellaan ja kyvyllään muokata palvelut vastaamaan loppukäyttäjien tarpeita. Lisäksi ympäristöasiat ovat meille erittäin tärkeitä ja Coor oli huomioinut nämä asiat hyvin”, liiketoimintajohtaja Niklas Sontag NREP:ltä kertoo.

”On ilo päästä mukaan uudenlaisen konseptin toteuttamiseen, ja tämä on meille hieno mahdollisuus. NREP on yksi innovatiivisimmista kiinteistösijoittajista ja -kehittäjistä, joten olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Panostamme palveluissamme erityisesti kohteiden asukkaiden tyytyväisyyden turvaamiseen ja parantamiseen. Tässä ovat isossa roolissa sekä tuottamamme siivouspalvelut että kattavat lisäpalvelumme”, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Sopimus vahvistaa Coorin asemaa vahvana siivouspalvelutoimijana erityisesti pääkaupunkiseudulla. Yhteistyö NREP:n kanssa tarjoaa Coorille mahdollisuuden syventää osaamistaan asiakaskohteista, joissa vaatimukset palveluntoimittajia kohtaan ovat erityisen korkeat ja joissa palvelutarpeet voivat muuttua kesken sopimuskauden.


Lisätiedot:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi

Puh. 010 234 3400, marcus.karsten@coor.com

Niklas Sontag, liiketoimintajohtaja, Noli Studios Finland Oy

Puh. 020 144 1050, hello@nolistudios.com

 

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 150 asiantuntijaa Pohjoismaissa, joista yli 40 Suomessa. NREP toimii kaikissa tärkeimmissä kiinteistöalan segmenteissä: asunnot, toimistot, liiketilat, ja logistiikka. Kiinteistöjen omistamisen lisäksi NREP kehittää aktiivisesti kohteitaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.