Facility Management tjenester fra Coor

Coor ja OP solmivat kokonaispalvelusopimuksen

Coor ja OP ovat solmineet valtakunnallisen kokonaispalvelusopimuksen, jonka myötä Coor vastaa laajan kiinteistöpalvelukokonaisuuden tuottamisesta OP:n toimipisteisiin eri puolella Suomea. Käyttäjäpalveluja sekä siivous- ja kiinteistöpalveluja tuottaa lähemmäs 100 työntekijän tiimi.

– Coorin ja OP:n välisen sopimuksen pohjana ovat selkeät yhteiset tavoitteet ja arvot. Me palveluntuottajana haluamme tukea OP:n strategisten tavoitteiden toteutumista. Digitaalisten ja vastuullisten palveluratkaisujen kehittäminen ja käyttöönotto ovat yhteistyön keskeisiä elementtejä. Uusi sopimus OP:n kanssa myös lujittaa myös entisestään asemaamme valtakunnallisena kokonaispalvelutoimittajana. Palvelukokonaisuudesta vastaavan tiimin koko, noin 100 Coorin työntekijää, kuvaa yhteistyön laajuutta, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Coor vastaa palveluntoimituksesta 1.5.2020 alkaen OP:n Helsingissä sijaitsevan Vallilan-pääkonttorin lisäksi Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa sijaitsevissa toimipisteissä.

Yhteistyön ytimessä käyttäjäkokemuksen parantaminen

Coorin tavoitteena on yhdessä OP:n kanssa viedä perinteisenä mielletyt käyttäjä- ja kiinteistöpalvelut esimerkiksi digitaalisuuden osalta uudelle tasolle ja parantaa siten sekä käyttäjäkokemusta että työssä viihtymistä. OP Ryhmän muutosmatka kohti itseohjautuvaa toimintamallia edellyttää myös Coorilta valmiuksia mukautua toimintatapoihin sekä kehittää tuottamiaan käyttäjä-, siivous- ja kiinteistöpalveluja ketterän mallin mukaisesti.

– Meille on tärkeää, että palvelukumppanimme on aidosti mukana viime vuonna alkaneella muutosmatkallamme, jonka tavoitteena on parantaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Uusi ketterä toimintatapamme edellyttää Coorilta palveluntoimittajana vastuullisuutta, joustavuutta ja sitoutumista toimintamme uudistamiseen. Koemme, että Coorilla on kaikki edellytykset vastata tarpeisiimme sekä tuottaa palveluntoimittajana myös täysin uusia innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja OP:n työntekijä- ja asiakaskokemuksen tukemiseksi, Anne Koskela, Head of Property and Facility Management OP:lta sanoo.

Lisätietoja:

Marcus Karsten, toimitusjohtaja, Coor Suomi, p. 010 234 3422, marcus.karsten@coor.com