Asiakkaamme

Coorin tuottaa siivoustalot Opetustalon kiinteistöihin

Coor ja Opetustalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen siivouspalvelujen tuottamisesta. Coor tuottaa 1.5. alkaen siivouspalvelut Opetustalon kiinteistöihin.

Kiinteistö Oy Opetustalo omistaa Helsingin Pasilassa sijaitsevat SLK-talon ja Helia-talon, joissa toimivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Business College Helsinki. Toukokuun alusta alkaen Coor tuottaa kiinteistöjen siivouspalvelut. Siivoustöiden lisäksi Coorin vastuulla on myös ulkoalueiden hoitoon liittyviä töitä, kuten roskien keruu sekä autotallin ja jätehuoneen hoito.

”Halusimme lähteä kehittämään siivouspalveluitamme kohti tarveperusteista siivousta, jossa teknologian avulla seurataan tilojen käyttöastetta ja mitoitetaan siivous sen mukaisesti”, sanoo Opetustalon kiinteistöjohtaja Simo Sirenne.

Tällä hetkellä tilojen käyttöastetta mittaavat anturit on asennettu WC-tiloihin ja porraskäytäviin, mutta jatkossa tavoitteena on käyttää teknologiaa kaikissa tiloissa. Uutta siivousteknologiaa edustavat myös kiinteistöön tulevat kaksi siivousrobottia.

”Kehitystyö ja jatkuvat parannukset ovat osa Coorin DNA:ta. Haluamme yhdessä Opetustalon kanssa olla mukana luomassa parasta mahdollista työ- ja opiskeluympäristöä”, Coorin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Tietoa Opetustalosta:

Kiinteistö Oy Opetustalon tehtävänä on hoitaa keskitetysti talojen kiinteistö- ja toimintaympäristötehtävät ja tuottaa taloudellisesti ja tehokkaasti toimivat, viihtyisät ja turvalliset toimitilapalvelut tiloissaan toimiville koulutuslaitoksille. Tavoitteena on, että toimitilat tukevat uusia työnteon tapoja, olemalla viihtyisiä ja tilankäytöltään tehokkaita ja vähentävät myös ilmastokuormitusta. Kiinteistön toimitilapalveluja ja prosesseja uudistetaan vähitellen mm. tuomalla kiinteistöihin lisää yhteisiä sähköisiä palveluja.

Tietoa Coorista:

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhdistämällä näiden alueiden palveluita tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja ja luomme siten lisäarvoa asiakkaillemme. Coorin asiakkaina on erikokoisia ja eri alojen toimijoita yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Coor suhtautuu vastuullisesti asiakkaisiin, henkilöstöön ja yhteistyökumppaneihin sekä toiminnan laajempiin yhteiskunnallisiin ja ympäristövaikutuksiin. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lisätietoja osoitteessa www.coor.fi