Maailmanluokan kiinteistöhuoltoa Juutinrauman sillalla

Webinaarissa kerromme, miten Juutinrauman siltayhtiö ja Coor yhdessä toteuttavat huippuluokan kiinteistöhuoltoa – tavoitteenamme turvallisuus, toimivuus ja vastuullisuus.

Katso tallenne tästä!

Coor ja Juutinrauman siltayhtiö jakavat ajatuksiaan modernista datapohjaisesta toimintatavasta

Juutinrauman silta on merkittävä insinööritaidonnäyte, joka yhdistää Ruotsin ja Tanskan ja toimii tärkeänä linkkinä miljoonille ihmisille ja yrityksille. Vuonna 2000 avattu 16 kilometriä pitkä siltakokonaisuus on suunniteltu kestämään 200 vuotta, ja sen turvallisuuden, toimivuuden ja kestävyyden varmistamiseksi tarvitaan huippuluokan kiinteistöhuoltoa.

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka Coor ja Juutinrauman silta ovat yhdessä luoneet modernin ja innovatiivisen kumppanuuden tarjotakseen ja harjoittaakseen maailmanluokan kiinteistönhuoltoa käyttäen ISO 55001 -omaisuudenhallinnan standardeihin perustuvaa järjestelmällistä ja datavetoista lähestymistapaa. Käsittelemme sitä, miten järjestelmällinen työ riskien, suorituskyvyn ja digitaalisen huollon osalta kantaa hedelmää. Kuulet myös tämän ainutlaatuisen kumppanuuden eduista ja siitä, miten se edistää luottamusta, yhteistyötä ja arvonluontia.

Webinaarissa puhuvat

  • Bengt Hergart, Juutinrauman sillan kiinteistöjohtaja
  • Erik Bustad, Coorin sopimusjohtaja
  • Adai Jacob, Coorin omaisuudenhallinnan erityisasiantuntija
  • Ylva Norlin, Coorin palvelukehityksen erityisasiantuntija.

Maksuton webinaari on englanninkielinen.

Katso tallenne 31. tammikuuta 2024 pidetystä webinaarista tästä

Lue lisää Coorista: www.coor.fi
Lue lisää Juutinrauman sillasta: www.oresundsbron.com