Tulevaisuuden työympäristö muuttuvassa maailmassa

Coorin järjesti yhteispohjoismaisen webinaarin "The future-proof workplace in a changing world” perjantaina 28. huhtikuuta 2023. Esittelimme webinaarissa keskeisiä havaintoja tutkimuksestamme - katso tallenne tästä!

Katso webinaaritallenne tästä

Kysyimme jälleen 500 pohjoismaiselta työntekijältä ja 500 päättäjältä heidän näkemyksiään tulevaisuuden työympäristöistä. Tässä webinaarissa kuulet ensimmäisenä uunituoreen Join the Workplace Revolution -tutkimuksemme keskeiset havainnot.

Esittelimme maksuttomassa webinaarissa 28. huhtikuuta 2023 raportin tuloksia ja keskustelimme työympäristöihin liittyvistä tarpeista niin yritysten kuin työntekijöiden näkökulmasta. Kanssamme keskustelemassa oli pohjoismainen finanssikonserni Storebrand sekä ruotsalainen energiayhtiö Kraftringen, jotka kertoivat näkemyksistään tutkimuksen tuloksista sekä siitä, kuinka he varmistavat työympäristöjensä toimivuuden myös tulevaisuudessa.

Pureuduimme vieraidemme kanssa seuraaviin teemoihin:

Taloustilanteen vaikutus: Epävakaa talouden ilmapiiri vaikuttaa niin yritysten kuin työntekijöiden päätöksentekoon. Vyötä arvioidaan kiristettävän tulevina aikoina myös työympäristöön liittyvissä kysymyksissä. Samalla työntekijät jättävät työnantajansa, jos työympäristölle asettamiin odotuksiin ei kyetä vastaamaan. Miten vältät työnantajana tämän ja mihin kannattaa satsata tulevaisuudessa?

Hybridityön tasapaino: Toimistolla on edelleen paikkansa, mutta hybridi tuli jäädäkseen. Miten suunnittelemme ja käytämme toimistoja? Miten kohtelemme etätyöntekijöitä? Nämä kysymykset muovaavat parhaillaan pohjoismaisia työympäristöjä. Kuinka suunnitella vakuuttava työympäristöstrategia ja millaiset investoinnit houkuttelevat toimistoille?

Katse työympäristöjen kehittämiseen: Tämän vuoden tutkimustulokset nostavat esiin työntekijöiden kasvavan tarpeen työtiloille myös itsenäiseen työskentelyyn. Työntekijöiden hyvinvointi niin mielen kuin kehon näkökulmasta on ajankohtainen teema yritysjohtajien huulilla. Kuinka luomme joustavia ja hybridejä työympäristöjä ihmislähtöisesti ja tuemme palveluilla työpäiväkokemusta ja hyvinvointia?

Kanssamme keskustelemassa:

Per Kristian Helland, SVP & Chief People Strategy, Storebrand

Ninna Adelgren, Facility Manager Responsible, Kraftringen

Anton Erholm, Acting Head of Advisory, Coor

Helle Nøhr, Workplace strategist, Coor

Moderaattorina toimi Sara Ericson, Workplace strategist, Coor