Vastuullisuus

Envirosense auttaa yrityksiä pienentämään hiilijalanjälkeään

Ympäristövastuullisuus on yritysten tärkeimpiä painopistealueita, ja huomiota kiinnitetään yhä enemmän myös toimistojen ja rakennusten päästöihin. Uusi Envirosense-konseptimme auttaa yrityksiä pienentämään toimistojensa ympäristövaikutuksia.

Olemme kehittäneet työkalupakin auttaaksemme asiakkaitamme hahmottamaan toimistojensa hiilijalanjäljen sekä jatkuvasti mittaamaan ja raportoimaan sen kehittymistä, asettamaan tavoitteet vaikutusten pienentämiseksi sekä tunnistamaan toimenpiteet vaikutusten pienentämiseksi ja toimistojen käytön optimoimiseksi. Olemme tunnistaneet seitsemän keskeistä ympäristöteemaa siirryttäessä kohti vihreämpää työympäristöä.

Aiheet on tunnistettu toimistoympäristössä suoritettavien asioiden perusteellisella data-analyysillä. Lue aiheista lisää ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Seitsemän avainaluetta, joilla voidaan vähentää työpaikan hiilijalanjälkeä

Perusteellisten data-analyysien ja selvitysten jälkeen tiedämme, millä tekijöillä on suurin vaikutus toimistosi hiilijalanjälkeen. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan, miten voit pienentää hiilijalanjälkeäsi. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Olemme avuksi kaikissa tulevaisuuden työympäristöihin liittyvissä kysymyksissä.

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja

 

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? 

Etsimme kekseliäitä ja oma-aloitteisia ihmisiä, jotka haluavat luoda kestävämpää maailmaa, kehittää palveluitamme ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Lue lisää vastuullisuudesta

Kaikki {{category}}