Vaivatonta sähköauton lataamista Coor SmartChargen avulla

Sähköauton latauspisteitä tarvitaan jatkuvasti lisää. SmartCharge on tulevaisuudenkin tarpeet täyttävä latausratkaisu, joka voidaan räätälöidä kaikkiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä
Sähköauton lataamisjärjestelmä

Älykäs ja tulevaisuuden tarpeet täyttävä

Sähköautojen suosion kasvaessa lisääntyy myös latauspisteiden tarve. Investointi omaan latausasemaan lisää työpaikan ja kiinteistön vetovoimaa sekä on ympäristöteko.   

Coor SmartCharge latausratkaisu on älykäs ja täyttää myös tulevaisuuden tarpeet. Se tuotetaan yhteistyössä Ewaysin kanssa. Huolehdimme parhaimman latausinfrastruktuurin löytämisestä sekä laitteiston asennuksesta, käytöstä ja huollosta.  

Räätälöitävissä kaikkiin tarpeisiin

Sähköautojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja samanaikaisesti lisääntyy myös latauspisteiden tarve. Latausasemiin investoitaessa on tärkeää, että ratkaisu soveltuu kiinteistön vaatimuksiin ja täyttää niin tämänhetkiset kuin tulevaisuudenkin tarpeet. Voi esimerkiksi olla tärkeää, että latauspisteiden määrää voidaan tarvittaessa kasvattaa. Tai että käytössä olevaa latauskapasiteettia voidaan optimoida latauksessa samanaikaisesti olevien autojen määrän mukaan.

Nykyaikaisten sähköautojen akut voidaan ladata täyteen nopeasti, mutta nopein lataus ei aina ole paras tapa. Ratkaisu voidaan räätälöidä siten, että akut ladataan hitaammin niissä autoissa, jotka seisovat koko työpäivän paikoillaan, kun taas vierailijoille ja eri palveluntuottajien autoille tarjotaan nopeampi latausmahdollisuus. 

Vaivaton

Coor SmartCharge on kokonaisratkaisu, joka käsittää kaiken suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja huoltoon. Tarjoamme niin tasavirta- kuin vaihtovirtalataustakin sekä älykkään pilvipalvelun latausaseman käyttöön ja seurantaan.

Sähköautonlataus henkilöstöetuna? Maksullinen lataus kaikille? Latausmahdollisuus vieraille ja yleiseen käyttöön? Ratkaisumme voidaan räätälöidä kaikkiin tarpeisiin.

LYHYESTI

Coor SmartCharge

  • Tulevaisuudenkin tarpeet täyttävä latausratkaisu, joka voidaan räätälöidä kaikkiin tarpeisiin.
  • Älykäs pilvipalvelu latausaseman käyttöön ja seurantaan
  • Joustavat maksuvaihtoehdot RFID-tunnisteista mobiilimaksuun sekä pysäköintisovelluksiin

 

 

Tutustu myös muihin älykkäisiin ratkaisuihimme.

Kaikki {{category}}

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää innovaatioista!

Coorin myyntijohtaja | Coor

Petri Jormanainen

myyntijohtaja