Haku

Coor SmartResponse

Coor SmartResponse - Älykäs ratkaisu, joka yhdistää ihmisen ja teknologian kiinteistönhallinnassa. Tutustu verkkosivuihimme ja lue lisää!

Vaivattomuutta vikailmoituksiin

Coor SmartResponse tekee vikailmoitusten teosta niin helppoa, että käyttäjän on helpompi reagoida kuin antaa asian olla. Kun esimerkiksi kopiokoneisiin, kahviautomaatteihin, hisseihin, wc-tiloihin ja neuvotteluhuoneisiin kiinnitetään yksilölliset QR-koodit, vikailmoitusten teko sujuu käden käänteessä älypuhelimella. Käyttäjä tarvitsee vain koodinlukijan, jonka voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Kun koodi luetaan, näytölle tulee automaattisesti näkyviin yleisimmät vikalähteet.

Vikailmoitus tehdään yhdellä napautuksella suoraan paikan päällä, ja ilmoitukseen kuluva aika lyhenee parista minuutista noin kymmeneen sekuntiin. Samalla kasvaa ilmoitustiheys: kokemukset osoittavat, että Coor SmartResponsen käyttöönotto voi kasvattaa vikailmoitusten määrää jopa 40 %. Samalla viat saadaan korjattua aiempaa nopeammin.

Nopeampaa toimintaa ja parempia tuloksia

Vikailmoitusten käsittelystä tulee helppoa, kun toimiston kaikki laitteet tai tilat saavat yksilöllisen koodin. Koodiin määritellään ennalta laitteen sijainti ja tyyppi, mikä vähentää sekaannuksia ja helpottaa suunnittelua ja toteutusta. Samalla vasteaika lyhenee ja työn laatu paranee.

SmartResponse lyhyesti

  • Tärkeisiin laitteisiin tai tiloihin kiinnitetään yksilölliset OR-koodit.
  • Älypuhelimen tai tabletin koodinlukija avaa vikailmoituksen teossa käytettävän verkkolomakkeen.
  • Palvelupyynnön tekijä saa halutessaan sähköpostikuittauksen työn suorittamisesta.
  • Vikailmoitus välittyy Coorin asiakaspalvelusta työn suorittajalle suunnittelua ja toteutusta varten.
Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.