Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Työ Coorilla

Onko palvelu sinun juttusi? Tervetuloa Coorille!

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, toivotamme vieraita tervetulleiksi, jaamme postia ja teemme paljon paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Coorissa työskentelee yli 10 000 henkilöä, joilla kaikilla on erilainen tausta ja kokemus mutta myös muutamia yhdistäviä asioita: viihdymme parhaiten työskennellessämme yhdessä, haluamme kehittyä ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Henkilöstö on Coorin tärkein voimavara. Meille on tärkeää, että voimme tarjota miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Coorilla pääset kasvamaan ja kehittymään omassa työssäsi, ja tarjoamme mahdollisuuksia siirtyä urapolulla eteenpäin omien tavoitteiden mukaisesti. 

Katso kaikki avoimet työpaikat tästä ja liity joukkoomme >>> 

Jätä meille avoin hakemus tästä >>>

All our available jobs can be found here >>>

Passion for service. Passion for people.


Tutustu coorilaisiin

Susanna | Service Managerin dynaaminen ympäristö | Coor

Aloitin Coorilla aulapalveluhenkilötehtävissä ja tällä hetkellä vastaan palveluesimiehenä Helsingin keskustassa sijaitsevan toimistotalon siivouksesta ja aulapalveluista. Olen valmistunut restonomiksi ja työskennellyt aiemmin muun muassa hotellin vastaanotossa.

Aulapalveluissa parasta on dynaaminen ympäristö. Koko ajan tapahtuu, ja se sopii minulle. Tykkään pidellä useita lankoja käsissäni. Olen viihtynyt Coorilla todella hyvin. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden edetä uralla ja kouluttautua, mitä arvostan suuresti. Ihmiset ovat täällä ihania, ja olen saanut töistä myös hyviä ystäviä, joiden kanssa näemme myös työn ulkopuolella.

Laatua ja hyvää asiakaspalvelua | Coor

Muutin Suomeen Makedoniasta vuonna 2012, ja pian sen jälkeen maaliskuussa 2013 aloitin työt Coorilla. Sain viime keväänä päätökseen puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon ja valmistuin työn ohessa suoritetun koulutuksen myötä toimitilahuoltajaksi. Puolitoista vuotta kestänyt koulutus oli tosi hyödyllinen, ja opin paljon uutta siivoustyön menetelmistä.

Omassa työssäni tärkeintä on tehdä työ laadukkaasti ja tarjota asiakkaille hyvää palvelua. Kun asiakas on tyytyväinen, minäkin olen tyytyväinen. 

 Vapaa-ajalla tykkään pelata shakkia ja liikkua luonnossa. Se on tärkeää työstä palautumisen kannalta, että vapaa-ajalla voi tehdä itselle mielekkäitä asioita.

Jannis

Työni LVI-asentajana on ratkoa ongelmia. Kyse voi olla vuotavasta hanasta, kunnostettavasta wc-tilasta tai viallisesta laitteesta. Aiemmin tein töitä yksityishenkilöille, mutta halusin muutosta – halusin olla osa suurempaa kokonaisuutta. 

Työni on ajoittain hektistä, sillä kaiken tulee toimia: rakennuksen huollon ja ylläpidon on toimittava aina. Minulle se sopii, sillä pidän siitä, että saan reilusti vastuuta. Olen tottunut ratkomaan asioita nopeasti. Autamme myös toinen toisiamme. Se tuo turvaa, kun tietää, ettei joudu ratkomaan kaikkea yksin. 

Aiemmissa työpaikoissani huomasin usein, että kehityksessä saatetaan jäädä polkemaan paikoilleen ja päivistä alkaa tulla samanlaisia. Siksi yrityksen on kehityttävä koko ajan, jolloin myös itse voi kehittyä. Haluan, että esimieheni haastaa minua ja tarjoaa haasteita. Sellainen pomo minulla onneksi onkin tällä hetkellä. 

Omassa työssäni parasta on oma esimieheni. Hän uskaltaa ajatella avoimin mielin, ja meillä on mahdollisuus kokeilla ja testata uusia asioita. Samalla hän ymmärtää, mitä olemme tekemässä ja millaisia rajoituksia työhömme kohdistuu. Hän on oikeudenmukainen ja mahdollistaa kehittymisemme niin ihmisinä kuin työyhteisön jäseninä. Hän ymmärtää, että elämässä on muitakin tärkeitä asioita kuin työ. Esimieheni välittää hyvinvoinnistamme ja on kiinnostunut tulevaisuudensuunnitelmistani ja työhön liittyvistä odotuksistani.