Kesätyö

"Tiimissä työt saadaan hoidettua hyvin ja tehokkaasti"

Elinan kesä on kulunut ison organisaation postitustehtävissä.

Elina Lind kävi helmikuussa rekrytointimessuilla, ja ensimmäinen piste hänen saavuttuaan Messukeskukseen oli Coorin. Kun Coorin paikalla olleet työntekijät kertoivat yrityksestä, Elina vakuuttui saman tien. Tekemisen meininki ja ihmisiä varten tehtävä käytännönläheinen työ tekivät vaikutuksen, ja Elina lähetti avoimen hakemuksen heti seuraavalla viikolla.

Hakemus poiki puhelinsoiton ja paikan haastatteluun, ja kesätyöpaikaksi varmistui ison yrityksen postitus. Työnkuvaan kuuluu sisäisen postin jako; työssä on tarkat rutiinit, ja se on yksinkertaista mutta sisältää paljon asiaa. Työ vaatii tarkkuutta, asioiden muistamista ja huolellisuutta, kun käsitellään tärkeitä papereita, joiden on on oltava perillä ajallaan.

Parasta kesätyössä on Elinan mukaan tiimissä tekeminen. Elinan tiimissä on reilu kymmenen työntekijää, ja siinä pääsee itse tekemään ja toisaalta saa aina apua. Työkaverit ovat ottaneet Elinan hyvin vastaan ja työilmapiiri on hyvä.

-Tiimissä työt saadaan hoidettua hyvin ja tehokkaasti, Elina kertoo.

Kesätyö on opettanut Elinalle työelämän perustaitoja ja sitä, miten iso organisaatio toimii.

-Coor on ensimmäinen iso yritys, jossa olen ollut töissä ja jossa asiat hoidetaan järjestelmällisesti ison organisaation tavoin. Meillä on toimivat järjestelmät, työturvallisuuteen kiinnitetään paljon huomiota, pidetään säännöllisesti turvallisuusvartteja ja on oma järjestelmänsä esimerkiksi turvallisuushavaintoja varten.

Elinan tulevaisuuden tavoitteet ovat korkealla, mutta hän ei vielä tiedä tarkkaan, mitä ne ovat. Hän opiskelee kasvatustieteitä yliopistossa, ja rakentaa omaa polkuaan pikkuhiljaa. Hän näkee hyvin mahdolliseksi, että palaa vielä Cooriin kesätyöhön myöhemmin. Oma lähihenkilö on kiva ja joustava, ja hänen kanssaan on mutkatonta sopia asioista.

Vinkiksi työnhakijoille Elina suosittelee rekrytointimessuja, joissa pääsee tutustumaan työnantajiin ja huomaa, mitkä yritykset tuntuvat omilta.

-Työnhakuun kannattaa nähdä vähän vaivaa ja panostaa hakemukseen. Ja kuunnella tarkasti myös sitä, mitä työnantajalla on sanottavaa, Elina summaa.

Kaikki {{category}}