Coor Service Management syventää yhteistyötään johtavan avainasiakkaansa kanssa

Coor Service Management laajentaa yhteistyötään johtavan, kansainvälisen telealan yrityksen kanssa. Coorin saama uusi toimeksianto sisältää kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden toimittamisen ja kehittämisen kuudella paikkakunnalla Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Samassa yhteydessä noin kolmellekymmenelle henkilölle tarjotaan työpaikkaa Coorin palveluksessa.

Coor on toimittanut käyttäjä- ja kiinteistöpalveluita johtavalle, kansainväliselle teleyhtiölle vuodesta 2000 lähtien. Yhteistyötä syvennetään nyt laajentamalla palvelusopimusta kuudelle paikkakunnalle Pohjoismaissa – Jorvakseen Suomessa, Kööpenhaminaan ja Strueriin Tanskassa, Askeriin ja Grimstadiin Norjassa sekä Boråsiin Ruotsissa. Laaja toimeksianto sisältää kiinteistö- ja käyttäjäpalveluita, esimerkiksi kiinteistönhoidon, siivouksen, vartioinnin, vastaanoton, kalustuksen sekä posti- ja pakettipalvelut. Kuuden uuden kohteen myötä Coorin palvelutoimituksen piiriin tulee noin 3 250 uutta palveluiden käyttäjää ja noin 140 000 neliömetriä. Sopimus on kolmivuotinen.

  • Olemme erittäin tyytyväisiä luottamuksesta, jota asiakkaamme toimeksianto osoittaa. Pohjoismaisen läsnäolomme ja toimintatapamme myötä luomme tehokasta ja ammattitaitoista palvelua, joka auttaa asiakkaitamme ylläpitämään koko Pohjoismaat kattavaa korkea- ja tasalaatuista tukipalvelutasoa sekä hyvää työympäristöä, sanoo Mats Jönsson, Coor Service Managementin konsernijohtaja.

Sopimuksen mukaisesti Coor tarjoaa työtä noin kolmellekymmenelle edellisten palveluntarjoajien palveluksessa työskennelleelle henkilölle Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Lisätietoja:

Mats Jönsson, Konsernijohtaja, Coor Service Management, puh: +46 8 553 95 950

AnnaCarin Grandin, Johtaja, liiketoimintayksikkö Telekom & IT, Coor Service Management, puh: +46 8 553 95 770

Kirsi Bergman, HR- ja Viestintäpäällikkö, Coor Service Management, puh: 020 779 3019