Coor Service Managementille iso toimeksianto Ringhalsin ydinvoimalasta

Coor Service Management on tehnyt sopimuksen Ringhals AB Vattenfallin kanssa Ringhalsin ydinvoimalaitokseen liittyvistä palveluista. Sopimuksen mukaan Coor toimittaa heille vuosittain palveluja noin 16 miljoonan euron arvosta.

Coor Service Management on voittanut toimeksiannon palveluiden toimittamisesta Hallandissa sijaitsevaan Vattenfallin Ringhalsin ydinvoimalaan. Toimeksiannon mukaan Coor tulee olemaan vastuussa viidestäkymmenestä tuotantoon liittyvästä palvelusta kuten modernisoinnista, teknisestä eristämisestä, paloturvallisuudesta ja vaarallisten jätteiden käsittelystä. Toimeksianto sisältää myös kiinteistö- ja rakennuspalvelut sekä käyttäjäpalvelut kuten kokouspalvelut ja projektihallinnon.

– Olemme ylpeitä saadessamme laajentaa ja ennen kaikkea kehittää palvelutoimituksia Ringhalsiin. Tehtävänämme on luoda asiakkaan kanssa uusi palvelukonsepti, joka pitkällä tähtäimellä parantaa Ringhalsin mahdollisuuksia ohjata ja sopeuttaa palvelutarvettaan vaivattomasti. Meille tämä toimeksianto tarjoaa mahdollisuuden jatkaa laajentumistamme ydinvoima-alalle, sanoo johtaja Jan Bjerler, Coor Service Managementin ydinvoima- ja teollisuusyksiköstä.

Sopimus astuu voimaan vuoden 2007 aikana ja on voimassa vuoden 2013 loppuun asti. Toimeksiannon suorittaa Coorin nykyinen Ringhalsin henkilöstö yhdessä alihankkijoiden kanssa.

Lisätietoja:

Jan Bjerler, johtaja, ydinvoima- ja teollisuusyksikkö, Coor Service Management, puh. +46 (0)70 967 70 80

Mats Sundbom, johtaja, liiketoimintayksikkö Suomi, Coor Service Management, puh. +46 (0)73 410 1600

Åsvor Brynnel, viestintäjohtaja, Coor Service Management, puh. +46 (0)70 600 73 21
Kirsi Bergman, HR- ja viestintäpäällikkö, Suomi, Coor Service Management, puh. +358 (0)20 779 3019

Richard Halldin, turvallisuus- ja ympäristöjohtaja, Ringhals AB Vattenfall, puh.+46(0)340 64 74 44