Coor aloittaa palveluntoimituksen Linköpingin lentokentällä ja laajentaa toimintaansa

Coor Service Management on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen lentokenttäpalveluista Linköping City Airportin kanssa Ruotsissa.

Linköping City Airport on SAAB AB:n tytäryhtiö, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Linköpingin kunnan kanssa. Vuosittain kenttä palvelee noin 80 000 lentomatkustajaa. Kaupallisen lentoliikennetoiminnan lisäksi kentän toiminta on vahvasti sidoksissa paikalliseen lentokoneteollisuuteen.

Sopimus Coorin ja Linköping City Airportin välillä merkitsee sitä, että nykyisen palveluntoimittajan palveluksessa työskenteleville 35 henkilölle tarjotaan mahdollisuutta jatkaa Coorin palveluksessa. Sopimus astuu voimaan 29. maaliskuuta 2010.

– Uusi sopimus Linköping City Airportin on tulos onnistuneesta yhteistyöstä SAAB AB:n kanssa. Olemme luonnollisesti äärettömän ylpeitä tästä kasvaneesta luottamuksesta, Ruotsin Coorin toimitusjohtaja Staffan Ebenfelt sanoo.

Coor vastaa sopimuksen myötä matkustaja- ja matkatavarapalveluista, kenttäpalveluista, turvatarkastuksista, tankkauspalvelusta ja lentokentän turvallisuuspalveluista. Tavoitteena on kehittää kustannustehokkaita ratkaisuja perustuen mm. synenergiaan, joka voidaan saavuttaa Coorin muuhun palvelutoimintaan perustuen.

– Odotamme innolla työskentelyä uuden palveluntoimittajan Coorin kanssa ja olemme vakuuttuneita siitä, että saamme lentokenttäpalveluihin tehokkaan ja toimintavarman organisaation, Linköping City Airportin toimitusjohtajaja ja lentokentän päällikkö Torbjörn Mortensen sanoo.