Ulf Wretskog Suomen Coor Service Managementin toimitusjohtaksi

DI Ulf Wretskog on nimitetty Suomen Coorin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2010 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut Ruotsin Coorin varatoimitusjohtajana.

Wretskogilla on pitkä kokemus Coorin toiminnasta Ruotsissa. Viimeksi, ennen Suomen Coorin toimitusjohtajaksi siirtymistään, hän toimi Ruotsin Coorin varatoimitusjohtajana ja oli vastuussa Coorille menestyksekkäistä sopimusneuvotteluista Tukholman Karoliinisen sairaalan kanssa. Sopimuksen mukaan Coor vastaa kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden kehittämisestä ja toimittamisesta uuteen Karoliiniseen sairaalaan vuoteen 2040 asti. Hanke on Ruotsin suurimpia yksityisen ja julkisen sektorin yhteishankkeita.

- Ulfilla on vankan Coorin tuntemuksen lisäksi Suomen toimintamme kehittämiseen vaadittava kokemus. Uskomme vahvasti Suomen markkinoihin ja mahdollisuuksiimme kasvattaa toimintaamme Suomessa, sanoo Coor Service Managementin konserni- ja toimitusjohtaja Mats Jönsson.

- Pidän jännittävänä haasteena sitä, että voin olla mukana laajentamassa Coorin toimintaa Suomessa. Uskon, että pitkä kokemukseni Coorin toiminnasta Ruotsissa tukee Suomen toimintojen kehittämistä hyvin, Ulf Wretskog sanoo.

Lisätietoja:

Ulf Wretskog, toimitusjohtaja, puh: 010 234 3518 tai +46 70 590 6604
Kirsi Bergman, HR- ja viestintäpäällikkö, puh: 040 836 9400