Coor Service Management ostaa Addicin

Coor Service Management ostaa palveluyhtiö Addicin. Kaupan myötä Coor vahvistaa entisestään asemaansa yhtenä Pohjoismaiden tukipalvelumarkkinoiden johtavista toimijoista.

Addici on pohjoismainen tukipalveluyhtiö, jonka ydintoimintaan kuuluvat käyttäjäpalvelut, asiakirjapalvelut, turvallisuus-, siivous- ja puhelinvaihdepalvelut sekä kiinteistönhuolto. Yhtiön liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua, ja sen palveluksessa työskentelee 1 300 henkeä lähinnä Ruotsissa mutta myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

– Addici on hyvin hoidettu yhtiö, joka täydentää Coorin toimintaa ennen kaikkea pienten ja keskisuurten asiakkaiden kokonaispalveluratkaisuilla, turvallisuuspalveluilla sekä puhelin- ja asiakirjapalveluilla. Olemme erittäin tyytyväisiä yrityskaupan tuomaan osaamiseen ja haluamme jatkaa yhtiön asiakkuuksien ja henkilöstön kehittämistä, sanoo Coor Service Managementin konsernijohtaja ja toimitusjohtaja Mats Jönsson.

Yrityskauppa edellyttää Ruotsin ja Norjan kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Osapuolet arvioivat, että kauppa saadaan päätökseen joulukuussa.

– Addici on saanut ratkaistua aiemmat kannattavuusongelmansa, joten nyt on aika etsiä yhtiölle pitkäjänteistä omistusratkaisua. Coor Service Management on vakaa ja hyvämaineinen palveluyhtiö, jolla on erinomaiset valmiudet jatkaa Addicin toiminnan, henkilöstön ja asiakkuuksien kehittämistä, toteaa Danske Bankin omistaman Addicin hallituksen puheenjohtaja John Dueholm.

– Olemme erittäin ylpeitä luomastamme liiketoiminnasta. Tuntuukin hyvältä, että voimme jatkaa palveluntoimituksen kehittämistä osana Cooria, sanoo Addicin toimitusjohtaja Rikard Wannerholt.

Tiedustelut:

Mats Jönsson, konsernijohtaja ja toimitusjohtaja, Coor Service Management, +46 8 5539 5050, mats.jonsson@coor.com

Åsvor Brynnel, viestintäjohtaja, Coor Service Management, +46 70 600 7321, asvor.brynnel@coor.com

John Dueholm, hallituksen puheenjohtaja, Addici, +45 31 24 49 31