Coorin ja TeliaSoneran välille uusi kokonaispalvelusopimus Pohjoismaissa

Coor Service Management ja TeliaSonera ovat solmineet uuden nelivuotisen kokonaispalvelusopimuksen kiinteistö- ja käyttäjäpalveluista. Sopimuksen myötä Coor toimittaa laajan kokonaispalveluratkaisun.

TeliaSoneran toimistoihin ja myymälöihin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Sopimuksen myötä Coor tuottaa ja kehittää kiinteistö- ja käyttäjäpalveluja TeliaSoneran toimipisteissä Pohjoismaissa.

– Olemme erittäin iloisia tästä toimeksiannosta. Tehtävänämme on hyödyntää olemassa oleva säästöpotentiaali, taata TeliaSoneralle yhtenäinen tukipalveluiden taso koko Pohjolassa, arvioida palveluiden ympäristöystävällisyyttä Coor Green Services -konseptin mukaisesti sekä parantaa palveluntoimituksen seurantaa, Coor Service Managementin konsernijohtaja Mikael Stöhr toteaa.

Coor on jo aiemmin toimittanut palveluja TeliaSoneralle mutta ottaa nyt uuden sopimuksen myötä kokonaisvastuun tukipalveluista kaikissa Pohjoismaissa. Uusi sopimus astuu voimaan kevään 2014 aikana.

– Otamme tämän haastavan toimeksiannon vastaan nöyrin mielin. Olemme samalla vakuuttuneita siitä, että pystymme yhteistyössä TeliaSoneran kanssa kehittämään kaikkia palveluja, jotta ne tukevat asiakkaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä toimeksianto on meille kunnia-asia, josta olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Johan Mild sanoo.

Lisätietoja antavat:

Mikael Stöhr, konsernijohtaja, Coor Service Management
p. +46 8 553 959 35, mikael.stohr@coor.com

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Service Management, Suomi
p. 010 234 6000, johan.mild@coor.com