Coor SmartArchive – tehokasta sähköistä asiakirjahallintaa

Coor SmartArchive on palvelu, joka on kehitetty asiakirjojen digitalisointiin, käsittelyyn ja arkistointiin. Palvelu vähentää fyysistä tilantarvetta ja tehostaa hallintoa, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Älykkäät toimistot syntyvät älykkäistä ratkaisuista. Coor SmartArchive on kokonaisratkaisu, jonka avulla voi hallita tehokkaasti suuria asiakirjamääriä ja kaikenlaisia tiedostomuotoja. Asiakirjoista voidaan mainita esimerkkeinä toimitus- ja asiakassopimukset, henkilöstöasiakirjat, fyysiset kirjeet sekä laskut. Coor SmartArchive digitalisoi asiakirjahallinnan siten, että asiakirjojen omistaja voi arkistoida, noutaa ja käsitellä asiakirjojaan helposti.

Asiakirjahallintaa helpottaa myös se, että asiakirjoihin voi liittää hälytyksiä, jotka muistuttavat esimerkiksi sopimuksen uusimisesta tai irtisanomisesta.

Coor SmartArchive -palveluun voidaan sisällyttää asiakirjojen digitalisointi, fyysinen arkistointi sekä sähköinen arkisto ja asiakirjahallinnan käyttöliittymä. Palvelu skaalautuu ja mukautuu asiakkaan tarpeisiin. Tarvittavien moduulien hankkiminen on helppoa, ja tarjoamme myös neuvontaa digitalisointia harkitseville asiakkaille.

– Coor SmartArchive tehostaa asiakirjahallintaa ja säästää tilaa, aikaa ja rahaa. Tämä on kokonaiskonsepti, joka soveltuu ketterien organisaatioiden ja monitilatoimistojen tarpeisiin, toteaa Coor SmartArchive -palvelusta vastaava Cecilia Björndahl.

Coor SmartArchive toteutetaan viranomaisohjeiden ja ISO 27000 -tietoturvastandardin mukaisesti.

Coor SmartArchive on Coorin kehittämä palvelu, joka sisältyy älykkäiden toimistoratkaisujemme sarjaan.

Lisää tietoa Coor SmartAchivesta

Lisätietoja antaa:

Cecilia Björndahl, Coor SmartArchiven vastuuhenkilö, Coor Service Management, +46 10 559 5404, cecilia.bjorndahl@coor.com