Haku
Svenska designpriset

Coorin sidosryhmälehti Smarter Worklife on Svenska Designpriset 2019 -finalistien joukossa

Coorin julkaisema Smarter Worklife -lehti on valittu Svenska Designpriset -kilpailun finalistien joukkoon. Äänestys on käynnissä 2.–9. syyskuuta.

Coorin Smarter Worklife -lehden sisältö koostuu monipuolisista työelämää käsittelevistä artikkeleista; uusista ajatuksista ja trendeistä, jotka auttavat tekemään työelämästä entistä älykkäämpää, vastuullisempaa ja hauskempaa. Lehti julkaistaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja tanskaksi.

– Lehti on saanut todella positiivisen vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Sidosryhmälehden tarkoituksena on avata lukijoilla inspiroivalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla työelämän ajankohtaisia ja tulevia suuntauksia. Julkaisimme lehden ensimmäisen kerran viime vuonna, jolloin halusimme kertoa asioista uudella tavalla sen sijaan, että olisimme julkaisseet perinteisen yritysesitteen. Koska tämä on meillekin vielä uutta, olemme siitäkin syystä erityisen iloisia, että Smarter Worklife valittiin jo nyt kilpailun finalistien joukkoon, Coor-konsernin viestintäjohtaja Magdalena Öhrn kertoo.

Lehti julkaistaan kerran vuodessa, ja sitä on saatavilla niin printti- kuin digitaalisessa muodossa. Lehden sisällöt toimivat myös muun viestinnän perustana sekä sisäisesti että Coorin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kaikille avoin äänestys on käynnissä 9. syyskuuta asti osoitteessa www.designpriset.se. Coor on mukana kilpailukategoriassa 1D.


Lisätietoja antaa:

Magdalena Öhrn, viestintäjohtaja, Coor Group, +46 10 559 55 19, magdalena.ohrn@coor.com

Lisätietoa kilpailusta: http://www.designpriset.se/

***

Tilaa Smarter Worklife -lehti: https://www.coor.fi/uutishuone/smarter-worklife/