Asiakkaamme

Noli Studios ja Coor kehittävät yhdessä palveluja

Laadukas siivous on tärkeä tekijä Noli Studiosin asiakaskokemuksen luomisessa. Tästä keväästä lähtien ylläpitosiivoukset on Nolin kohteissa hoidettu kemikaalittomasti otsonivedellä.

Noli Studios tarjoaa joustavia majoitusratkaisuja lyhytaikaisesta yhden päivän majoittumisesta pidempiaikaiseen, useamman kuukauden tai jopa vuosien asumiseen. Kohderyhmänä ovat urbaanit aikuiset ja matkailijat, jotka kaipaavat kotoisaa elämisen ratkaisua hotellitason palveluilla. Konseptin avainsanoja ovat joustavuus ja yhteisöllisyys, jota luovat monet yhteiskäyttötilat, kuten yhteiskäyttökeittiöt, neuvotteluhuoneet ja oleskelutilat, kuntosalit, spa-osastot sekä varastot ja pesulat, sekä säännöllisesti järjestettävät tapahtumat: maalaus- ja viini-illat, kisakatsomot ja pulkkamäkireissut. Palvelupisteistä asukas voi tarpeen tullen lainata esimerkiksi imurin, höyrystimen tai polkupyörän.

Nolin operaatiopäällikkö Amanda Enestam kuvailee majoittujia näin:

”Meidän majoittujamme ovat esimerkiksi urbaaneja aikuisia, matkailijoita, projektityöntekijöitä tai putkiremonttia paossa olevia väliaikaismajoittujia. Me tarjoamme heidän käyttöönsä erikokoisia studioita, jotka voivat olla täysin tai osittain kalustettuja, jolloin niissä on tilaa omille kalusteille ja tekstiileille.”

Siivous keskeisessä roolissa asiakaskokemuksen luomisessa

Tärkeänä tekijänä majoittujien viihtyvyyden lisäämisessä ovat toimivat siivouspalvelut. Pitkäaikaiset majoittujat oppivat tuntemaan henkilökunnan nimeltä, ja tutut työntekijät ovat tärkeä osa yhteisöllisyyttä. Laadukas siivous tarjoaa pitkäaikaisille majoittujille ripauksen arjen luksusta. Toisaalta oman kodin siivous on henkilökohtainen asia, ja on tärkeää, että sitä hoitaa suurimmaksi osaksi sama, tuttu tiimi.

Coor on ollut Noli Studiosin siivouskumppani vuodesta 2019 alkaen, kun ensimmäinen kohde avattiin.

”Yhteistyö on sujunut alusta alkaen jouhevasti, toimintamalleja on luotu yhdessä, ja esimerkiksi siivouksen palvelukuvaukset on luotu yhteistyössä. Coor on asiakaspalveluhenkinen ja valmis reagoimaan nopeasti muutoksiin. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme pystyy jatkuvasti parantamaan ja muokkaamaan toimintamallejaan ja jakaa kanssamme samat arvot esimerkiksi ympäristövastuullisuuden osalta”, kertoo Amanda Enestam.

Coor on asiakaspalveluhenkinen ja valmis reagoimaan nopeasti muutoksiin. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme pystyy jatkuvasti parantamaan ja muokkaamaan toimintamallejaan ja jakaa kanssamme samat arvot esimerkiksi ympäristövastuullisuuden osalta.

Amanda Enestam, operaatiopäällikkö, Noli Studios

Noli mittaa asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti, ja valtaosa vastaajista on erittäin tyytyväisiä siivouspalveluihin. Siivous on Nolille myös oma myyntivaltti ja asia, jota asukkaat arvostavat kovasti. Noli-paidoissa työskentelevät siivoojat ovat tärkeä osa Noli-tiimiä.

Kemikaaliton siivous osana vastuullista toimintaa

Nolissa pohditaan jatkuvasti vastuullisuusasioita ja oman toiminnan ympäristövaikutusten pienentämistä. Myyrmäen kohteen katolla sähköä luovat aurinkopaneelit, ostettava sähkö on täysin hiilineutraalia ja asukkaat voivat halutessaan kompensoida majoittumisesta syntyvät hiilidioksidipäästöt. Noli olikin innolla mukana, kun Coor ehdotti siirtymistä kemikaalittomaan otsonivesisiivoukseen. Menetelmää testattiin aluksi Myyrmäen kohteessa, jossa pintojen puhtautta mitattiin ennen ja jälkeen siivouksen. Pinnat olivat siivouksen jälkeen täysin puhtaat, ja mittauksen jälkeen kaikki ylläpitosiivoukset kohteissa on hoidettu otsonivedellä. Kemikaaleja käytetään ainoastaan satunnaisiin syväpuhdistuksiin, kuten kalkinpoistoon.

Ensimmäiset kolme kohdetta ovat osoittaneet Noli Studiosin konseptin toimivuuden, ja yritys onkin kasvamassa voimakkaasti. Tämänhetkisten Katajanokan, Sörnäisten ja Myyrmäen kohteiden lisäksi ensi vuoden aikana avautuu kolme uutta kohdetta Malmille, Herttoniemeen ja Katajanokalle, ja seuraavien vuosien aikana on tarkoitus avata useita uusia kohteita.