Työntekijämme

"Olen ollut iloisempi aloitettuani Coorissa"

Myönteinen asenne, tarkkuus ja vahva työmotivaatio kasvattavat Jenna Seiteriä ammatillisesti ja yksityishenkilönä.

Jenna

Jenna Seiteri työskentelee siivoojana pankkialan asiakkuudessa Helsingissä. Hän sai paikan Coorilta osana Helsingin kaupungin kanssa tehtävää yhteistyötä, jossa kaupunki pyrkii työllistämään osatyökykyisiä osaajia koko- tai osa-aikaisesti. Kaikki lähtee henkilön omasta asenteesta, motivaatiosta ja työhalusta.

– Työ Coorissa on minulle tosi tärkeä, ja haluan ylipäätään tehdä töitä. Työtehtävät tuovat mielekkyyttä arkeen, kertoo Jenna, joka työskentelee päivittäin klo 9–14.

Jenna kuvaa työtään monipuoliseksi ja vaihtelevaksi. Vaikka hän on melko uusi tulokas, hän viihtyy jo nyt erinomaisesti ja kertoo saaneensa työkavereilta hienon vastaanoton.

– Voin paremmin ja olen ollut iloisempi aloitettuani Coorissa. Meillä on tiimissä tosi hauskaa, ja työkavereista on tullut ystäviä. Toivottavasti keksimme jotain kivaa after work -tekemistä, kunhan koronarajoitukset hellittävät, Jenna sanoo.

Jennalla on tukenaan esimiehen ja työkaverien lisäksi myös Helsingin kaupungin työvalmentaja, joka antaa neuvoja ja seuraa säännöllisesti työn sujumista. Valmentaja auttaa myös vaikeissa kysymyksissä tai tilanteissa, joita työssä ja yksityiselämässä saattaa ilmetä. Ne voivat liittyä esimerkiksi työhaasteisiin, kuten sopimuksiin, käytäntöihin tai viestintään. Kokonaisuus on räätälöity Jennan tarpeiden ja osaamisen mukaan.

Jennan esimies ja työkaverit kuvaavat häntä iloiseksi ja myönteiseksi joukkuepelaajaksi, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Lisäksi hän saa suitsutusta asenteestaan ja tarkkuudestaan.

– Olen saanut alun jälkeen monia uusia työtehtäviä, joita hoidan sekä itsenäisesti että yhdessä tiimini kanssa. Samalla kasvan ihmisenä. Parasta työssä on se, kun saa myönteistä palautetta asiakkailta, tiimilta ja esimieheltä – se on tosi kivaa!

Kaikki {{category}}