Kesätyö

"Kannattaa olla reipas, rehellinen ja oma itsensä haastattelussa"

Viktorin kesätyöhön kuuluu Coorin taloushallinnon tehtäviä.

Viktor, Coorin työntekijä, pitää kahvikuppia ja hymyilee | Coor

Viktor Paasin ja Coorin tiet kohtasivat ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten, kun Viktor työskenteli kaksi kesää Coorin Karhulan toimipisteen kiinteistöhuollossa. Taloushallinnon kesätöihin hän päätyi kolme vuotta sitten nähtyään Coorin nettisivuilla taloushallinnon kesätyöilmoituksen ja päätettyään hakea paikkaa. Kahden haastattelun jälkeen paikka oli Viktorin, ja sen jälkeen hän onkin työskennellyt kolme kesää taloushallinnon assistenttina. Työhön kuuluu erilaisia taloushallinnon tehtäviä, myynti- ja ostolaskujen hoitamista sekä projektiluontoisia tehtäviä.

– Parasta työssäni on meidän taloushallinnon tiimimme, jossa on hyvä henki ja kaikki auttavat toisiaan. Vapaus työskennellä joko etänä tai toimistossa sopii minulle myös hyvin, Viktor kertoo.

Haastavimmaksi kesätyössään Viktor kokee asiakaskohtaamistilanteet, kun hän kesätyöntekijänä ei aina tunne asioiden taustoja niin hyvin.

– Kun asiaan perehtyy ja sen saa ratkaistua, tulee kuitenkin hyvä fiilis. Ja saan myös aina tarpeen vaatiessa tukea työkavereiltani.

Viktorilla alkaa syksyllä viimeinen vuosi rahoituksen ja laskentatoimen opinnoissa Hankenilla, ja hänen tavoitteenaan on saattaa opinnot päätökseen vuoden sisällä. Viktor toivoo, että ura jatkuu sen jälkeen taloushallinnon tehtävissä – mieluusti Coorissa.

Entä miten neuvoisit muita Coorista töitä hakevia?

– Kannattaa olla reipas, rehellinen ja oma itsensä haastattelussa, niin menee hyvin.

Kaikki {{category}}