Työntekijämme

”Minulla on into kehittää itseäni jatkuvasti”

Deelis Hiob työskentelee siivouksen palveluesihenkilönä pääkaupunkiseudulla.

Työ Coorilla - Deelis Hiob kuva

Deelis Hiob päätyi kiinteistöpalvelualalle muuttaessaan pääkaupunkiseudulle vuonna 2017. Hän etsi työtä, ja sopiva työpaikka löytyi lentokonesiivouksesta. Eteenpäin pyrkivä Deelis yleni nopeasti ryhmänvetäjäksi ja kouluttajaksi, mutta kolmen vuoden jälkeen jaktuva yötyö kävi raskaaksi.

Seuraava työpaikka löytyi vuonna 2020 Coorista, jossa Deelis aloitti siivouksen palveluohjaajana. Palveluohjaajan työhön kuuluu paitsi siivousta, myös muun muassa työntekijöiden opastusta ja laadunvalvontaa. Joulukuussa 2022 hän siirtyi palveluesihenkilöharjoittelijaksi, ja toukokuusta alkaen hän on työskennellyt palveluesihenkilönä.

”Työhöni kuuluu edelleen työntekijöiden opastusta ja lisäksi lähiesihenkilötyötä, kuten työvuorojen järjestelyä, kehityskeskusteluja ja rekrytointeja, sekä yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa ja laskutusta. Tiimissäni työskentelee kolmisenkymmentä henkilöä”, Deelis kuvailee.

”Parasta työssäni ovat ihmiset ja työn vaihtelevuus. En pystyisi istumaan koko päivää samassa paikassa, vaan tykkään liikkua – ja sitä todellakin teen. Olen itse työskennellyt siivoojana ja tiedän, ettei siivoojan työ ole helppoa, ja minulla on sitä kautta suuri arvostus siivoojia ja heidän tekemäänsä työtä kohtaan.”

Into kehittää itseään

Työnsä tueksi Deelis on kouluttautunut työn ohella. Hän suoritti Taitotalon puhtaus- ja kiinteistöalan ammattitutkinnon vuonna 2022, mutta ei halunnut pysähtyä siihen, vaan opiskeli sen jälkeen lähiesimiestyön ammattitutkinnon, jonka hän sai valmiiksi huhtikuussa.

Koulutukseen sisältyi henkilöstötyötä, asiakassuhteiden hoitoa sekä lähiesihenkilönä toimimista. Osa opetettavista asioista, kuten työehtosopimukset ja budjetointi, olivat Deelikselle aiemmin vieraita, mutta koulutuksen myötä hän on oppinut tiedonhakua ja saanut uskallusta kysyä apua eri tahoilta.

”Minulla on into kehittää itseäni jatkuvasti. Nyt vedän hetken henkeä, mutta en halua pysähtyä tähänkään pisteeseen. Olen saanut Coorista paljon tukea koulutukseen, ja Coor on ylipäätään todella koulutusmyönteinen työnantaja”, Deelis sanoo.

”Sain koulutuksesta paljon eväitä työhöni niin esihenkilötyön kuin asiakassuhteiden hoidonkin osalta. Opintojen aikana tuli välillä heikkoja hetkiä ja kyseenalaistin, miksi olin aloittanut koulutuksen, mutta sitten taas innostuin.”

Kaikki {{category}}