Kokonaispalveluratkaisut

Coorin toiminnan ytimessä ovat alusta lähtien olleet kiinteistön kokonaispalveluratkaisut. Laaja palvelutarjontamme mahdollistaa ratkaisut, joissa otamme kokonaisvastuun kiinteistön tai toimitilojen palveluista.

Tarpeiden mukaan joustava älytoimisto

Coorin Smart Office -konsepti perustuu tarvelähtöiseen suunnitteluun, joka tukee henkilöstön työtapoja. Oikealla tavalla toteutettu älytoimisto auttaa houkuttelemaan uusia kykyjä ja lisäämään henkilöstön tuottavuutta. Ratkaisu on myös ekologisesti ja taloudellisesti kestävämpi, koska tilatehokkuus paranee ja tilantarpeen pieneneminen tuo kustannussäästöjä. Toimistojen ja palveluiden tehostamisessa hyödynnetään yhä enemmän uutta tekniikkaa. Coor räätälöi käyttäjäpalvelut aina kunkin toimiston ainutlaatuisten tarpeiden, tilojen ja laatuvaatimusten mukaan.

Älyä koko elinkaaren ajan

Jopa 80 % kiinteistön kokonaiskustannuksista ja ympäristövaikutuksista syntyy rakennusprosessin jälkeen. Coorin Smart Buildings -konseptissa pyritään varmistamaan se, että kiinteistö saavuttaa täyden elinkaaripotentiaalinsa mahdollisimman vähäisin kustannuksin ja ympäristövaikutuksin. Tavoite saavutetaan kustannustehokkaalla käytöllä, jossa hyödynnetään runsaasti uutta tekniikkaa ja panostetaan ympäristöön esimerkiksi hankkimalla koko palveluntoimitukselle ympäristömerkintä. Älytoimisto on myös henkilöstön kannalta houkutteleva optimaalisen sisäilmaston, häiriöittä toimivan kiinteistötekniikan sekä tarvelähtöisten tukipalveluiden ansiosta.

Strategisella neuvonnalla tukea haasteisiin

Kiinteistöpalvelualalla on haastavia strategisia kysymyksiä, jotka vaativat ulkopuolista asiantuntemusta. Coor voi tarjota neuvontaa useilla alueilla:

Coor Advisory Services auttaa asiakkaita analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevia toimitilojaan.
Meillä on vankka kokemus monien eri alojen energianeuvonnasta ja järjestelmällisestä energiatyöstä.
Meillä on ainutlaatuista osaamista teknisestä turvallisuudesta ja itse kehitetty tekninen alusta.
Toimimme neuvonantajana myös yleisissä ulkoistamiskeskusteluissa, joissa organisaatiot kaipaavat tukea valinnoilleen.

Kiinteistöpalvelualan kokonaisratkaisujen markkinajohtaja

Coorilla on Pohjoismaissa eniten suuria ja haastavia kiinteistöpalvelualan kokonaistoimeksiantoja. Markkinaosuutemme on 35-40 %. Olemme auttaneet monia pohjoismaisia suurorganisaatioita kehittämään ja yhtenäistämään kiinteistöpalvelujaan tavalla, joka tuo huomattavia laatuparannuksia ja kustannussäästöjä. Tervetuloa ensitapaamiseen keskustelemaan tarjonnastamme.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.