Työntekijämme

"Aulapalveluhenkilönä pärjää sosiaalinen henkilö, joka innostuu muuttuvista tilanteista"

Kristian työskentelee palveluesihenkilönä pääkaupunkiseudulla.

Coorin työntekijä toimistossa

Kesätyö innosti Kristianin urapolulle Coorissa

Kristian etsi kesällä 2016 kesätyöpaikkaa, ja tuttava vinkkasi hänelle Coorin hakevan kesäksi aulapalvelutyöntekijöitä. Kristian haki tehtävää ja tapasi työhaastattelussa ensimmäisen kerran pitkään Coorissa työskennelleen sopimuspäällikön, joka tarjosi hänelle hyvin menneen haastattelun jälkeen kesätyöpaikkaa.

Kesätöiden jälkeen Kristian jatkoi aulapalveluissa vuodenvaihteeseen, jolloin hän aloitti asepalveluksen. Asepalveluksen päätyttyä Kristian palasi syyskuussa 2017 Cooriin aulapalveluhenkilöksi.

"Työskentelin niin kutsuttuna kiertävänä vartijakortillisena aulapalveluhenkilönä, eli kohteeni vaihtuivat välillä jopa päivittäin. Tämä oli minulle innostavaa ja mielenkiintoista. Tehtäviini kuului välillä myös niin kutsutun handymanin tehtävät. Aulakohteissamme on aina hyvät ajantaiset ohjeet, jotka auttavat hyppäämään aulakohteen arkeen", Kristian kuvailee työtä aulapalveluissa.

Aulapalveluhenkilönä pärjää Kristianin mielestä sosiaalinen henkilö, joka innostuu muuttuvista tilanteista.

"Vartijakortillisen aulapalveluhenkilön tehtävä on siistiä sisätyötä, eikä voimakeinoja käytetä työssä. Itselleni oli paljon merkitystä sillä, että työaika oli aina arkisin kahdeksasta neljään ja viikonloput olivat vapaita. Työasiat jäivät töihin", Kristian kertoo.

Kristian kerkesi työskennellä lukuisissa Coorin aulapalvelukohteissa ennen vuonna 2020 alkaneita opintojaan Lapin ammattikorkeakoulussa.

Esihenkilötyö toi mukanaan uusia vastuita

Lapin reissulta Kristian palasi taskussaan markkinnoinnin ja myynnin tradenomin paperit. Työt kutsuivat jälleen kesällä 2022, jolloin Kristian jatkoi uraansa aulapalveluissa. Tammikuussa 2023 Kristian siirtyi uuden esihenkilön tiimiin, ja hänelle ehdotettiin palveluesihenkilön tehtävää.

Työ 20 hengen lähiesihenkilönä on tuonut mukanaan uusia vastuita. Tiimiin kuuluu sekä aulapalveluhenkilöitä että siivoojia.

"Olen oppinut vaikka ja mitä siivouksesta viime aikoina. Minulla on tiimissäni kaksi erittäin ammattitaitoista siivoustyön ohjaajaa, jotka osaavat vastata työn tekoon liittyviin kysymyksiin", Kristian sanoo.

Coorissa Kristian on viihtynyt niin mielekkäiden työtehtävien, sopivien työaikojen kuin hyvien työkavereidenkin vuoksi – joista useamman kanssa yhteistyötä ja uraa on tehty Coorissa jo vuosia.

"On todella helppoa kysyä neuvoa työkavereilta, jotka olen tuntenut jo usean vuoden ajan. Osan kanssa olemme työskennelleet samassa kohteessakin", hän kertoo.

Työkavereilta saatavan vertaistuen lisäksi Coorissa panostetaan esihenkilöiden perehdyttämiseen, ja Kristiankin on osallistunut jo useampaan sisäiseen koulutukseen.

Kaikki {{category}}