Haku

Coor My Workplace

Koko toimisto yhdessä sovelluksessa. Coor My Workplace -sovelluksen avulla henkilöstösi voi käyttää useita palveluita helposti ja nopeasti kännykällä. Sovelluksessa voi muun muassa tehdä vikailmoituksia toimistolaitteista, varata neuvotteluhuoneita, etsiä vapaata pysäköintipaikkaa, katsoa päivän lounaslistan ja lukea esimieheltä tulleita tiedotteita.

Tjenester som tilbys av Coor gjnnom mobilapp | Coor

Esimerkkejä Coor My Workplacen ominaisuuksista:

Seuraa tilojen käyttöä reaaliajassa
Coor My Workplace -sovelluksessa henkilöstö voi tarkastella neuvotteluhuoneiden varaustilannetta ja tehdä varauksia. Jos varausjärjestelmään yhdistetään anturit, sovelluksesta näkee jopa sen, istuuko neuvotteluhuoneessa parhaillaan joku. Lue lisää siitä, miten Smart Utilization -palvelu voi tehostaa työskentelyä tarjoamalla tietoa käyttöasteesta.

Pidä oma henkilöstö ajan tasalla
Sovelluksessa voi julkaista helposti ja nopeasti tietoa ja uutisia omalle henkilöstölle.

Tee vikailmoitukset vaivattomasti
SmartResponse-palvelun avulla voi tehdä vikailmoituksia suoraan sovelluksesta. Kun käyttäjä skannaa rikkinäisessä tulostimessa, kahviautomaatissa tai näytössä olevan QR-koodin, sovellus lähettää viasta viestin palvelukeskukseen.

Löydä pysäköintipaikka
Autolla töihin tulevia helpottaa tieto siitä, että perillä odottaa pysäköintipaikka. Coor My Workplace -sovelluksessa on mahdollisuus ottaa käyttöön antureihin perustuva ratkaisu, jonka karttanäkymästä saa helposti yleiskuvan pysäköintipaikkojen käyttöasteesta.

Tee ilmastotekoja
Sovellukseen on liitettävissä myös polkupyörien varauspalvelu ja julkisen liikenteen aikataulutiedot.

Coor My Workplace lyhyesti:


Nykyisin henkilöstö tarvitsee eri asioiden tekemiseen useita järjestelmiä. Coor My Workplacen avulla yleisimmät palvelut saa käyttöön käden käänteessä.

  • Katso neuvotteluhuoneiden ja työpisteiden käyttöaste reaaliajassa ja tee varauksia.
  • Kokoa kaikki palvelukontaktit yhteen paikkaan.
  • Näytä paikallisten ravintoloiden lounaslistat.
  • Helpota vikailmoitusten tekoa.
  • Lähetä henkilöstölle kohdennettuja ilmoituksia ja uutisia.
  • Helpota työmatkoja – tehtiinpä ne autolla, pyörällä tai julkisilla.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Coor My Workplacen helposta ja nopeasta käyttöönotosta.

Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.